Организирането на групажи изисква много опит, комбинативност и гъвкавост. А точно тези качества са заложени в ДНК-то на фирма Фламинго Груп. Тя владее всички стихии на транспорта и може да достави вашите групажи до всяка точка на света, като преди това мине през въздух, вода и суша. Освен тази услуга, разбира се, компанията предлага и експедиране с цели контейнери.
В портфолиото на фирмата влизат над 20-годишен опит и възможност за консултиране, застраховане, корабно агентиране и въобще всичко необходимо, за да може вашите групажи да пристигнат навреме, на оптимална цена.

Фламинго Груп притежава повече от  20 години опит в сферата на транспорта и логистиката.
В продължение на тези години фирмата е развила сериозно ноу-хау, което ѝ позволява  ефективно да изнесе целия товар по трансопортирането на групажи, дори на товари с особен статут. Извънгабаритни превози или пък такива, които са свързани с преминаването от вода по въздух и след това по суша.

За вашите групажи вие можете да разчитате и на регулярни линии за Европа. Фламинго Груп предлага транспорт до Русия, Близкия Изток и държавите от кавказския регион. Независимо дали имате нужда от групажни превози, с които да се заемат хладилни автомобили или пък става въпрос за извънгабаритни, свръхтежки или опасни товари, можете да разчитате на големия опит на висококвалифицираните специалисти във Фламинго Груп.

Услугата по вашите групажи може да е от врата до врата, като в същото време можете да се възползвате от опцията  за проследяване на пратката си. Фламинго Груп е компания, която се развива в крак с най-новите технологии, но в същото време много добре знае, че човешкият фактор е ключов при организацията на един транспорт. За вас като клиент ще работят специалисти с квалификация, опит и фокус към качеството на предоставяната услуга.


Именно благодарение на този екип е възможно да се предложи цялостна услуга по транспорт на групажи, която да снеме от плещите на вашия бизнес менажирането на нещо толкова времеемко, ресурсоемко и сложно. Вземете интелигентно решение и в същото време отделете оптимално количество финансов ресурс за вашите групажи.

Всеки, който се занимава с бизнес  знае, че намирането на коректен и доверен партньор е нещо, което се случва изключително рядко. Фламинго Груп доказва своята коректност с над 20-годишен опит в организирането на групажи и перфектни взаимоотношения с пристанища и всякакви форми на местна администрация. Компетенциите на фирмата са развивани устойчиво и постепенно с годините, за да могат нейните клиенти да се възползват от сигурна и коректна услуга.

Изнесете своята дейност по групажи и се фокусирайте изцяло върху това, което правите най-добре. Вашата основна дейност. Това ще ви развърже ръцете и ще ви помогне да постигнете по-високи бизнес резултати. Превърнете менажирането на групажните пратки в инвестиция и се доверете на качествен партньор.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This