nokia-8-leak

Възраждането на марката Nokia безспорно няма да е лесна задача, но независимо от това HMD Global пое предизвикателството, придобивайки подразделението за мобилни телефони на Microsoft миналата година. Амбициозната компания започна бавно, опипвайки почвата с три бюджетни устройства, но вече е време да представи и своя флагман.

В сряда в интернет пространството се появиха две снимки, за които се предполага, че са част от рекламните материали за бъдещата Nokia 8, и които показват извито тяло, дисплей без рамки и конкурентни характеристики на истински флагман.

В първото изображение можем да видим горната и долната част на телефона, който сякаш има USB-C конектор и 3.5 мм жак за слушалки. На втората снимка той вече е включен и дисплеят му сякаш се извива към ръба на корпуса. В статията на CNMO, която публикува изтеклите снимки, са изброени само някои сулхове за спецификациите на Nokia 8, които включват 6 инчов дисплей с 2К резолюция, процесор Qualcomm Xiaolong 835, 6 GB оперативна и 128 GB вградена памет и цена от около 469 долара.

Компанията все още не е обявила официално Nokia 8, но ако тези данни са верни, Apple и Samsung ще имат един достоен конкурент на много приемлива цена, което наистина може да ги накара да се замислят.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This