belezhnikdnevnikt-na-edin-super-uchitel-1297-375x375Наближават коледно-новогодишните празници. Много от нас вече се замислят какво да подарят на своите близки. Най-предвидливите започват да се подготвят още от сега, особено ако става въпрос за откриването на най-подходящите подаръци за мъже.

В следващите редове екипът на Kreativen.com e подбрал за вас богат набор от атрактивни и запомнящи се подаръци за мъж. Електронният магазин Neostyle.bg например предлага богат набор от сувенири и нестандартни изненади за силния пол.

Ако мъжът, който искате да изненадате, е достатъчно голям, може да му подарите уиски сет, стъклен шах с шотове или алкохолна рулетка. Тези предложения съчетават практичното и нестандартното и поднасяйки ги със сигурност ще бъдете запомнени.

Ако ще подарявате подарък на човек, който предпочита по-интелектуални занимация, то Neostyle.bg разполага с богат набор от игри като шах и табла.  Освен за забавление, те могат да служат и като чудесен аксесоар за декорация на пространството в дома и офиса.

Изключително полезни са бизнес аксесоарите за мъже, включващи химикалка, табакера и запалка, а също и сувенирите за офис като декоративен часовник, дървен вечен календар или луксозна писалка с естествено перо.

Ако мъжът е зает в сферата на образованието, не се колебайте да му подарите „Дневникът на един супер учител“ или купа звезда „Супер учител“. Тези подаръци са подходящи да изразите своята благодарност и признателност.

Запалката обичайно е често избиран сувенир, когато търсим подарък за пушач. В онлайн магазина Neostyle може да откриете оригинални такива – под формата на ключодържател и зареждащи се чрез USB.

Ако поводът е важен като юбилей или рожден ден, можете да поднесете стодоларова банкнота със златно покритие, подходяща за подарък както за мъже, така и за жени.

Перфектеният подарък за любимия свекър е чашата „Най-готия свекър“, изработена от висококачествен порцелан в бял цвят и със забавна щампа на сипващ питиета свекър. Чащата, която можете да откриете в онлайн магазина Neostyle.bg, е подходяща за сервиране на кафе, чай и други топли напитки.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This