• Всяка година Magento генерира над $100 млрд. брутен приход на онлайн магазините, които я ползват.
  • Платформата бе придобита преди година от Adobe за $1.68 млрд.
  • В България е ползвана от над 500 активно работещи магазина.
  • Премиум версията Magento Commerce предлага допълнителни инструменти (включително BI), които дават  на бизнеса още възможности за анализи, растеж и конкурентно предимство.

Един от пионерите на платформите за електронна търговия – Бен Маркс, ще гостува в България на eComm Congress 2019. Той е тук по покана на единствения сертифициран Magento партньор в страната – Extensa, компания с 10-годишна история, която се фокусира върху предлагането на решения за електронни магазини, базирани на платформата Magento.

Бен Маркс вече повече от десетилетие развива платформите за електронна търговия с отворен код и в частност Magento, като от 2011  г. работи за Magento. Посланикът на популярната софтуерна среда активно работи за разрастване на обществото, което я развива и имплементира в най-различни проекти. Той има солиден принос за създаването на обучителни материали, които помагат на начинаещите разработчици да получат компетенцията за предлагане на решения, базирани на прогресивната платформа Magento.

Magento & Adobe

Бен Маркс идва в България, за да помогне за увеличаване на популярността на Magento и да сподели защо счита именно това решение за най-перспективно в сферата на електронната търговия. Сред целите на посещението влиза и полагане на основите на локално Magento общество, което по традиция е движеща сила за популяризиране на платформата и играе съществена роля в осигуряването на услуги за развитие и поддръжка на електронни магазини на нейна база.

Желаещите да се срещнат и поговорят с Бен Маркс, могат да посетят щанда на Extensa – единствен сертифициран Magento Solution Partner за България – в Sofia Event Center (Парадайз Център, ет.3) на 19-ти април, от 13,30 ч., като за целта трябва да имат регистрация за eComm Congress.

Ben Marks meet Magento

Pin It on Pinterest

Shares
Share This