В последните години се навъдиха различни платформи стремящи се да улеснят нашите мъки, когато търсим къде да отидем на почивка. От „грабни оферта в последната минута с намаление” до сайтове, събиращи на едно място всички хотели, хостели и подобни.

Но всички тези услуги са насочени към дестинацията и удобствата. Нито една не е насочена към хората, с които ще пътуваме. А както знаем, това е един от основните фактори. Искам да отида на ски в Алпите, но нито един от приятелите ми не е скиор – няма проблем, 15toGo е приложението, което решава този проблем.

15toGo е достъпно за потребители и на iOS и Android. С помощта на попълнената информация в приложението, то ще ви match-не с други пътешественици със сходни интереси. Само с няколко плъзвания наляво или надясно и сте готови. Но най-хубавото е, че освен всичко това, колкото повече приятели поканите и те се включат, толкова повече Travel Credit печелите и намалявате цената на бъдещото си пътуване. Същото важи и при резервиране на пътуване от човек от вашата бонусна мрежа. Ще получавате Travel Credit в размер на 5% от стойността на резервацията. Така ако някой резервира пътуване за 1000 лева вие ще получите 50 лева кредит за бъдещите ви пътешествия с 15toGO.

Ако и на вас ви се прииска да планирате следващото си пътуване, свалете приложението и няма да съжалявате. Срещнете се с млади и интересни хора и обиколете света заедно. Колкото повече, толкова повече както казваше Мечо пух, или този случай, толкова по-евтино.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This