Живеем във времето на технологиите. Навсякъде сме заобиколени от смартфони, смарт телевизори, интернет има във всяко кафене, магазин или обществено място. Като че тази постоянна свързаност и достъп до всякаква информация обаче ни направи малко мързеливи и капризни. Искаме да разберем нещо. Само отваряме телефона и проверяваме. Чудим се каква промоция има в някой магазин – имаме си приложение, което следи това. или пък се чудим дали онзи пуловер не е по – изгодно да купим онлайн. Няма проблем – поглеждаме в онлайн магазина на любимата ни модна верига и веднага разбираме.

Няма наличност от обувките, които толкова дълго чакаме? Просто влизаме и поръчваме онлайн. Всичко е толкова лесно, нали? И става за секунди.

Но за да имаме всички тези малки удоволствия от живота се нуждаем от средства. А те не винаги са налични сега, веднага, в точния момент. Особено през уикенда, когато традиционно организираме шопинг с приятели, няма как да се обърнем към някоя банка, за да вземем кредит. И не говорим само за шопинг.

Ето няколко ситуации, в които имаме нужда от спешни средства.

Представете си следната ситуация. Вие сте си у дома и очаквате гости. Фурната обаче се разваля и за да спасите вечерта и недопечената вечеря трябва да купите нова или ако имате късмет са извикате майстор, който да я поправи. Да, но точно в момента не разполагате с толкова пари. И няма откъде да вземете.

Хапвайки си закуската, усещате режеща болка в зъба. Ясно е какво да направите, трябва да посетите зъболекаря. Но за него са нужни пари, които в момента нямате. И е наложително възможно най- бързо да се сдобиете с такива.

В този момент на помощ идват именно технологиите. И по – скоро нещо удобно, иновативно и решаващо куп проблеми, време и нерви. Просто влезете в чат линията на вайбър на Кеш Кредит и попитайте за заем.

Как може да кандидатствате за кредит през Viber от своя телефон или компютър?

Напишете в търсачката на Viber: „Cash Credit“, влезте в техния профил и избери опцията за чат. Чат ботът на Кеш кредит е винаги на разположение за разговор – с негова помощ може лесно, бързо и по всяко време да кандидатствате за кредит. Той ще ви напътства стъпка по стъпка, а след получаване на одобрение ще може да получите парите си в офис на компанията.

С кеш кредит може да кандидатствате за кредит от 100 до 2000 лв. със срок на изплащане от 1 до 24 месеца, като вноските се правят веднъж месечно. За да бъде максимално удобно за вас, може да изберете най-удобната за вас месечна вноска и срок на погасяване.

Ако е необходима по-малка сума, възползвай се от програмата на Кеш кредит кеш на ден – за суми от 100 до 600 лв. Срокът за връщане на кредита е 30 дни. Кеш на ден е без такси за обслужване и за предсрочно погасяване и е с 0% лихва за нови клиенти.

С вайбър линията на Кеш кредит пестите време, а знаете колко ценно е то сега, няма да се налага да се разкарвате до офис или банка, да стоите в задръствания или да се бутате в градския транспорт. Просто си седите у дома или в офиса и през смартфона или таблета заявявате вашето искане. И за по – малко от едно кафе време може да получите одобрение.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This