iphone-8-model-leak-video

Както вече знаете, по случай десетата годишнина на своя емблематичен смартфон, Apple планира да изненада феновете си със съвсем нов дизайн и множество иновативни функции. До премиерата на iPhone 8 остават повече от два месеца, но слуховете за него не спират, а вчера се появи едно видео, в което детайлно е заснет макет на телефона, създаден от стъкло и метал и базиран на CAD чертежите, изтекли по-рано от фабриките на Foxconn.

По неизвестни нам причин, компанията три поредни години използва един и същ дизайн, което предизвика реакцията на феновете й, тази година обаче те ще получат нещо различно и това е сигурно:

Стъклените панели и полираната метална рамка просто се сливат в красив формфактор, което засилва ефекта от премахването на хоум бутона. Както може би сте забелязали обаче, на гърба на телефона липсва сензор за пръстови отпечатъци, което може би означава, че Apple най-сетне е преодоляла техническите трудности по вграждането му под дисплея.

Все пак това е само един макет, в чиято достоверност няма как да бъдем убедени, така че ще се наложи да изчакаме до септември, когато компанията по традиция представя новото поколение iPhone, за да разбарем какви изненади ни е приготвила, по случай десетия му рожден ден.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This