Преди Apple да изпусне „случайно“ тестовия фирмуер за HomePod и така да задръсти информационния поток с течове за бъдещия iPhone 8, Galaxy Note 8 доминираше в заглавията. След като стана обект на безброй течове, датата на премиерата му беше обявена и това ще се случи на 23 август в Ню Йорк, но сега само седмици преди официалното събитие, се появи една зашеметяваща концепция на Galaxy S9, на която няма как да не обърнем внимание.

Тя ни препраща директно в 2018 година и е дело на GalaxyS9Blog.com. Според нея S9 ще запази дисплея на S8 и Note 8, но той вече ще обхване целия преден панел, като дори камерата, високоговорителите и скенера за ириса на окото, ще бъдат вградени под него.

Концепцията предполага и, че специалистите на Samsung най-сетне ще се преборят с техническите предизвикателства, които тази година им попречиха да вградят сензора за пръстови отпечатъци под екрана на Galaxy S8, а неговият наследник няма да има и порт за зареждане, тъй като това ще се случва изцяло безжично.

Що се отнася до техническите характеристики, авторите на клипа предполагат, че S9 ще има 5.7 инчов 4К дисплей, осем ядрен процесор с 6 или 8 GB RAM, 4200 mAh батерия, 16 мегапикселова задна и 8 мегапикселова, двойна предна камера, 64/128 GB опции за съхранение, 3.5 мм аудио жак, най-новата версия на Android и цена между 900 и 1000 долара.

За съжаление, като се има предвид, че Galaxy S8 излезе на пазара през април, то няма да разберем със сигурност, дали неговият наследник ще има някои от тези примамливи характеристики, преди март следващата година.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This