След като преди няколко дни стана ясно, че новите смартфони на Google от серията Pixel ще бъдат произведени от HTC и LG, нови течове сочат, че именно това може би ще е и причината, те да не са подобни като дизайн. Google все още не е готова да представи тазгодишните си флагмани, но за сметка на това в интернет пространството се появи 3D рендер на бъдещия Pixel 2 XL, базиран на слуховете до момента.

Клипът е дело на You Tube канала Concept Creator, който не за пръв път пуска подобни концепции за бъдещи устройства. В него ще видите смартфон с голям дисплей, въпреки че не е съвсем без рамка и нов дизайн на задния панел, подобен на този на LG G6. Това се дължи на слуховете, че именно LG ще произвежда Pixel 2 XL, който трябва да има 5.99 инчов екран и по-малко стъкло на гърба си, отколкото предишните модели от серията. Сензорът за пръстови отпечатъци на задния панел е обвит в алуминиева рамка, а що се отнася до камерата, тя не е с двоен обектив, както повелява тенденцията при тазгодишните флагмани.

Дизайнерите предлага поглед и върху различни цветови варианти, а концепцията определено ще ви накара да се влюбите в тях.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This