Когато става въпрос за слухове, няма по-популярен смартфон от десетия юбилеен модел iPhone, на който се възлагат огромни надежди както от страна на феновете, така и на компанията. Това е така, защото за пръв път от 2014 година насам, той ще предложи изцяло обновен дизайн, наред с множество иновативни функции. Вече видяхме много снимки и рендери, но днес разполагаме и с едно чудесно видео, в което можете да разгледате подробно макет на бъдещия топ модел на Apple.

В клипа си партнират You Tube звездата Маркус Браунли (MKBD) и добре познатият ни Сони Диксън, които разказват подробно за макета, давайки ни наистина добра представа затова, което можем да очакваме следавщия месец.

Любопитното е, че устройството, което е снимано в килпа е в цвят, неотдавна цитиран от някои източници, като отхвърлен от компанията – бял. За разлика от останалите макети, синмани до сега, този се отличава и със стъклен заден панел, който би позволил въвежданто на дългоочакваната опция за безжично зареждане.

Преди да попитате, трябва да споменем, че макетът не е функционален – на дисплея му виждате първоначалния екран на iOS 11, с която ще дойде iPhone 8 през септември, тъй като това трябва да ни даде по-добра представа за промените в дизайна, свързани с изрязаната част на горния ръб на предния панел, където ще се помещават камерата и всички сензори. Apple най-вероятно ще пропусне белия цвят като вариант за своя десети юбилеен модел, тъй като той далеч не се вписва идеално около големия OLED дисплей. Наред с всичко това, от клипа можете да научите всички слухове за iPhone 8 до сега, които Браунли увлекателно разказва.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This