model

На пазара има много разнообразни секс играчки за мъже, но много хора не са запознати с този факт. Първото нещо, което трябва да знаете за секс играчките за мъже, е, че те съществуват. Хората често смятат, че вибраторите, например, са много обвързани с пола и са предназначени за жени, но реалността е, че всички тела са сходни. Всички имаме нервни окончания, които реагират на вибрации, докосване или стимулация. 

Напълно е погрешно схващането, че различните видове мастурбатори са предназначени само за хомосексуалните мъже. Напротив всеки мъж има правото да изпита нови усещания и да издигне сексуалното си удоволствие до нови, неизследвани висоти. Индустрията за секс играчки за мъже се развива изключително бързо, позволявайки на марките да създават по-иновативни играчки, които по-добре да задоволяват индивидуалните желания и нужди на мъжа. От ръкави за мастурбация до секс играчки, които могат да се контролират от разстояние, ние ще ви представим няколко  типа мъжки мастурбатори, които са популярни опции и които ще разгорещят силния пол.

Ръкав за мастурбация – тази играчка е предназначена да имитира външния вид и усещане на вагина, уста или анус, където мъжът да вкара пениса си. Ръкавите за мастурбация са предназначени за солова игра, но със сигурност усещането е по-приятно от мастурбирането с ръка. Те отново се предлагат в различни цветове, размери и форми, обикновено са доста компактни и лесно могат да бъдат скрити от любопитни очи, така че всеки да открие подходящия са себе си. 

Пръстен за пенис – пръстенът е аксесоар, който обикновено обикаля основата на пениса и ограничава притока на кръв, за да забави еякулацията. Пръстените са известни още с това, че правят ерекцията по-голяма и увеличават усещането по време на оргазъм. Мъжете, които имат еректилна дисфункция, често използват пръстените, за да могат да имат по-дълъг сексуален акт. Някои пръстени са вибриращи и могат да се използват, когато мъжът прави секс с партньорка, така те ще стимулират нейния клитор. Не е препоръчително пръстенът да се носи повече от 20 минути. 

Мастурбатор дупе – тези играчки за подходящи за онези мъже, които обичат да правят анален секс. Те се предлагат в голямо разнообразие от форми и размери според предпочитанията, а някои дори вибрират за допълнително удоволствие. Повечето са направени от меки материали, които мъжът може да пошляпва. 

Простатен стимулатор – тази играчка е предназначена за достигане и стимулиране на простатната жлеза – мъжкият еквивалент на G-точката. Простатата е жлеза, която се намира между пениса и ректума. Някои също вибрират и пулсират. Масажът на простатата може не само да даде на мъжа умопомрачителни оргазми, но и да осигури и многобройни ползи за здравето. 

Пенис удължител – тази играчка се поставя върху пениса и целта й е да увеличи дължината и обиколката му. Удължителят може да се използва по време на секс с партньор, като спомага мъжът да задържи ерекцията си за по-дълго време. Някои удължители имат добавени текстури и могат да вибрират за повече забавление.

Смарт секс играчки – тези секс играчки могат да се използват от разстояние. Те включват вибратори и ръкави, които могат да бъдат активирани с помощта на интернет връзка и контролирани от вашия партньор, независимо колко далеч сте. Те могат да бъдат идеални за връзки от дълги разстояния, както и за партньори, които се радват на риска да използват дискретни играчки на обществени места.

Много от изброените секс играчки могат да се използват самостоятелно или с партньор. Креативността е предимство, но винаги се обръщайте към инструкциите на продукта, когато имате нужда от насоки. Говорите открито с половинката си, когато бихте искали да включите нещо ново в сексуалния си живот. Ако сте начинаещи, вървете бавно – използвайте най-ниската настройка, най-малкия размер, най-слабите вибрации и т.н. И не обръщайте внимание на понякога странните имена, които играчките имат, а имайте предвид тяхната цел.