_C5I6999

Специализираното изложение за печатни и рекламни комуникации COPI’S ще събере едни от най-успешните компании в бранша от 2 до 4 октомври в залите на Интер Експо Център. На COPI’S ще бъдат демонстрирани най-новите тенденции в използваните материали, техники и технологии в сектора.

Организаторите отчитат засилен международен интерес за участие и посещение на фирми от Полша, Сърбия, Македония, Гърция, Албания и др. На събитието ще бъдат показани редица иновативни продукти и машини, чиито премиери преминаха на големите европейски панаири в индустрията през пролетта. През тази година се отчита значително увеличение на заетите площи спрямо миналогодишното издание на форума. Организаторите от Интер Експо Център споделят, че това е резултат от наблюдаващия се устойчив ръст през годините, което води до наличието на все повече и разнобразни компании-участници.

По време на COPI’S на посетителите ще бъдат показани качествен, иновативен печат върху различни повърхности, софтуер за автоматизиране на процесите в полиграфията, печата при опаковките и етикетирането, иновативна линия Digital Signage дисплеи, интересни технологични подаръчни аксесоари, много силен акцент върху широкоформатния дигитален печат за текстилната индустрия и други.

Специализираното изложение за печатни и рекламни комуникации COPI’S демонстрира световно ноу-хау, с което привлича повече посетители от региона на Югоизточна Европа.

Следете всички новини за COPI’S в: http://www.copi-s.com

Pin It on Pinterest

Shares
Share This