BGPrognozi.INFO е сайт за обосновани прогнози, в който ежедневно се публикуват футболни прогнози и читателите напълно безплатно имат достъп до тях. В сайта има раздел с прогнози Футбол свят и Обосновани, като също така има и категория за Топ залози, където може да видите най-играните мачове за деня.

BGPrognozi.INFO обаче предлага и специален раздел за ВИП Прогнози. Кликнете на началната страница в http://bgprognozi.info/ върху ВИП ПРОГНОЗА и ще може да видите ВИП футболни прогнози за днес. Този раздел е специален, тъй като тук екипът на BGPrognozi.INFO публикува само подбрани мачове. Всеки ден има по една среща, на която вие може да заложите във всеки онлайн букмейкър. Типстърите в сайта внимателно обмислят кой мач да предложат за ВИП прогноза и се опитват да поддържат добра успеваемост. Вие може да видите началния час на двубоя, коя е срещата, прогнозата и коефициента точно под надписа ВИП Еврофутбол Прогноза за съответния ден.

Сами може да видите успеваемостта на ВИП прогнозите, тъй като по-долу в страницата има статистика. Там по дата са подредени всички изминали ВИП прогнози и съответно резултата от прогнозата – дали тя е печеливша или пък не. В колонката „Познал“ със зелено тикче са отбелязани успешните прогнози, а с червен хикс – губещите. Като се вгледате в таблицата за изминалите прогнози, ще забележите, че няма мачове с ниски коефициенти. Средно екипът на BGPrognozi.INFO дава мачове във ВИП прогнозите с около 1.7 коефициент. Понякога има и двубои на 2.00 коефициент и дори по-висок, но това е в много редки случаи, защото такива коефициенти са по-трудни за познаване.

Следейки ВИП прогнозите, вие може да започнете да залагате малка сума на тях и ако в дългосрочен план сте на печалба, може да увеличите залога. Не трябва да се притеснявате дали ще може да заложите срещата, защото още в ранните часове на деня ВИП прогнозата е публикувана и има съответно в кой букмейкър може да я играете. Просто може да кликнете на линка към букито от сайта на BGPrognozi.INFO и ако нямате регистрация да си направите, след което да заложите прогнозата.

Освен тези ВИП прогнози, в BGPrognozi.INFO има много обосновани прогнози всеки ден, които са с добра познаваемост. Всеки потребител на сайта може да чете анализите и да реши на какво да заложи. Ако смятате, че по една прогноза на ден от ВИП прогнозите ви се струва малко и не искате да правите сингъл залог, то вземете няколко срещи от обосновани прогнози и направете комбиниран залог или система на повече мачове.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This