manАко сте мъж, който ежедневно носи костюми, вероятно сте чували правилото да избягвате комбинацията им със спортни обувки, слънчеви очила или раница. Все повече обаче дефинициите за бизнес облекло се разширяват и модните етикети отстъпват място на удобството и индивидуалния стил на мъжа. Ето защо ви предлагаме няколко тенденции в мъжкото официално облекло, които ще бъдат актуални през 2019 година.

Сако

Сакото е най-важната част при избора на мъжки костюм, тъй като то оформя цялостната визия на мъжа. Яката му трябва да приляга плътно по задната част на врата и да позволява на яката на ризата да се вижда. Ръкавите му трябва да разкриват най-много сантиметър от маншета на ризата, съветват експерти.

Модерни през 2019 година ще бъдат спортните мъжки сака в комбинация с тениска и дънки. Подходящи за случая са тениските, които контрастират с цвета на сакото или тези с качествена и красива щампа. Богато разнообразие на модели мъжки тениски, както и актуални мъжки блузи можете да окриете в онлайн магазин Моник на адрес: http://magazinmonic.com.

Риза

Актуалните модели на ризи са с втален силует, с издължен ръкав и баста отпред и отзад. Голямо разнообразие на мъжки ризи от популярни марки можете да откриете в онлайн магазин Citystyle.bg. Изберете риза с по-твърда яка, която да стои плътно около врата и да не губи своята форма, ако нямате намерение да слагате вратовръзка.

Вратовръзка

Koгaтo избиpaтe вpaтoвpъзĸa ce cъoбpaзeтe c фaĸтa, чe идeaлнaтa й дължинa e eдин пpъcт нaд ĸoлaнa, a шиpинaтa й тpябвa бъдe, ĸoлĸoтo e шиpинaтa нa peвepитe. Купувайте вратовръзки, направени от луксозни, естествени тъкани, които стоят най-добре.

Панталон

Модните експерти съветват да избирате панталон, чиято кройка оформя добре тялото. Можете да си купите панталон различен от класическия, който да стои артистично и разчупено, но крачолът му трябва винаги да образува елегантна чупка над обувката.

Можете да изберете и комбинацията дънки със спортно сако като в случая заложете на по-тъмни дънки, за да завършите модерната си визия.

В добавка вече не е нужно да се тревожите за вашите слънчеви очила и раница. Те вече не са табу, стига да са подбрани със стил и да отговарят на цялостната ви визия и излъчване.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This