Теленор вече предлага електронни винетки за движение по пътищата във всички свои магазини в цялата страна. Телекомът също така предлага възможност за покупка на е-винетки в онлайн магазина си, както и в мобилното приложение MyTelenor.

Теленор предлага електронни винетки за всички категории автомобили, като за покупка не е необходимо потребителите да са клиенти на Теленор. Разплащането в магазините на Теленор е възможно, както в брой, така и с кредитна или дебитна карта.

Онлайн покупката става в три лесни стъпки, които започват с избора на категорията на автомобила, за който потребителите искат да закупят е-винетка. След това трябва да изберат периода на валидност, който може да варира от уикенд до цяла година, и да въведат данните на автомобила, за който купуват евинетката. Последната стъпка е плащането с банкова карта, като покупката е възможна навсякъде и по всяко време, без да е нужна регистрация на сайта на оператора. Клиентите получават и известия чрез есемес или имейл за потвърждение при покупка, както и известие при изтичането на електронната винетка.

Пълна информация за тези и други предложения е налична на официалната страница на Теленор www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123, както и във всеки магазин на оператора.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This