Klett ID

Единната система за вход „Klett ID“ улеснява хиляди клиенти

 

Издателство Клет България разработи изцяло нова единна система за достъп до всички техни дигитални ресурси – „Klett ID“. Платформата осигурява значително по-лесен и бърз вход до богатата палитра от услуги на издателството, като заменя досега съществуващите методи на регистрация. До момента хиляди вече са създали свой профил, а всеки, който не е, може да я разгледа и да се възползва тук.

Създаването на акаунт е лесно и бързо, само в няколко кратки стъпки, като за максимално улеснение на потребителите има и възможност за вход през вече съществуващ акаунт във Facebook, Google, Microsoft или системата на МОН.

С наличието на профил в „Klett ID“ всеки може да проследява историята на направените поръчки по всяко време само с един клик. Платформата осигурява възможност за самостоятелно заявяване и генериране на код за достъп до всички учебници, достъп до електронни и електронно четими учебници, до тестове и допълнителни материали, разработени в помощ на учителя.

Достъпът до познатата дигитална образователна среда  iZZI също се случва посредством „Klett ID“, като всеки може да заяви едномесечен безплатен пробен период, за да се запознае отблизо с богатата колекция от интерактивни ресурси с високо качество. Към момента над 1000 души са се възползвали от тази възможност.

Издателство Клет България полага дългосрочни усилия в посока улесняването на своите клиенти и подобряването на разнообразни ресурси за обучение. Основният стремеж на компанията е да допринася за по-достъпно, по-разбираемо и съвременно образование.