AWS_Community_Day_BG_2023

Еднодневна конференция събира водещи експерти от облачната общност

Предстои вълнуващо събитие в сферата на облачните услуги – AWS Community Day Bulgaria 2023, което ще се проведе на 7 октомври в Sofia Tech Park. Това е еднодневна, управлявана от потребителите, техническа конференция на AWS, която е планирана и изнесена от лидерите на общността на потребителските групи на AWS. Конференцията е организирана от българската компания Several Clouds и AWS Bulgaria User Group.

AWS Community Day Bulgaria 2023 има за цел да улесни и насърчи обмена на полезна информация сред потребителската общност на AWS. Презентационните материали ще бъдат представени от водещи експерти и потребители на AWS, които споделят знанията си в сферата на облачните услуги.

Пригответе се за богата програма от над 15 лекции, съсредоточени върху разнообразни и интересни теми, като Operational Excellence, Infrastructure as Code, Serverless, Dev experience, Data and AI, Generative AI, Training and Certification, Cost Optimization and FinOps, Security and Compliance, Reliability and High availability, Compute and Network optimization, Graviton processors и други.

В конференцията ще участват, както успешни професионалисти от България, така и водещи лектори от АWS, които ще споделят своите знания и опит. Интригуващата сесия на тема Serverless & Terraform ще бъде представена от Антон Бабенко – AWS Community Hero и Terraform influencer!

Сесиите в конференцията са планирани в три формата: full session, lightning talk и workshop.

Част от сесиите в AWS Community Day Bulgaria 2023:

  • Generative AI on AWS
  • Building Data Lake with Glue
  • FinOps on AWS
  • Scalable and Secure AI Infrastructure for Healthcare on AWS
  • Cost-efficient PCI DSS on AWS Serverless
  • AWS CodeGuru for Python
  • Chaos Engineering on AWS
  • Cloud Solutions for Space Challenges
  • Becoming an AWS Solutions Architect

Запознайте се с други облачни ентусиасти с подобни интереси и разширете своя професионален кръг с нови контакти и запознанства. Очакваме Ви!

АWS Community Day Bulgaria 2023
7 октомври 2023 г. /събота/
Начало: 09:00 ч.
Край: 18:00 ч.
До 31 май билетите в Early birds са на преференциална цена от 39 лв.

Спонсори: MentorMate, PhiPartners и други
Партньори: Women Who Code