Как www.forton.bg могат да ви бъдат полезни?

Защо може да е нужно да се окрупняват парцели? Какви спънки можете да изпитате на гърба си, когато регулацията на градоустройствения план обърква строежите ви? Въобще сделките със земя толкова ли са предвидими и лесно изпълними, колкото изглеждат!? Истината е, че сделките със земя са едни от най-рискованите от финансова гледна точка инвестиции. Много предприемачи закупуват земя, без добре да проучат нейния статут, регулация и в един момент се оказва, че инвестицията им в парцела излиза двойно по-скъпа, а това спъва по нататъшното инвестиране на проектите им. Окрупняването на парцели обикновено се прави с цел закупуването на повече земи на едно място, когато се реализират мащабни проекти по изграждането на търговски центрове, офис площи, индустриално такива. Фортън България са компания, която много добре познава в дълбочина сделките с парцели и техният успешен завършек е гарантиран, ако ги доверите на компетентните кадри на фирмата. Относно услугите на компанията свързани с парцелите, можете да прочетете повече на www.forton.bg.

Парцели – окрупняване и градоустройствен план – какво е добре да знаем?

Градоустройствения план регулира най-вече статута на определени земи, сгради и площи в дадена област, община и град. Именно в този план е упоменато, за даден парцел каква е регулацията и какво може предприемача да си позволи да прави на него. Често закупените от предприемачите парцели подлежат на промяна по статута, за да могат да се изпълнят проектите по застрояване на площта с офис сгради или търговски и индустриални такива. В такива случай е много важно да се доверите на консултант за бизнес имоти, който добре познава управлението на документацията за промяна статута на парцела или парцелите, както и съгласуваната координация с необходимите държавни институции. Рисковете относно регулацията на земите могат да бъдат големи, ако не са добре изяснени. Затова Фортън разполага под ръка със специалисти относно регулацията и градоустройствените планове, архитекти и проектанти също.

Както вече споменахме окрупняването на земи се прави с корпоративни цели по-често. Консултациите за процеса на окрупняване, методите за действие и процедурите по промяна предназначението на дадени парцели са гарантирани от компанията, за да задвижите корпоративните си проекти максимално ефективно във времето и финансово ефективно разбира се. Когато се окрупняват парцели съществува възможност за високи рискове при сделките и големи разходи при това. За да запазите нивата на разходите си ниски, а рисковете минимални – доверете се на опитните консултанти от Фортън да ви представляват и преговарят с отделните продавачи. Като цяло земята крие множество добри инвестиции, които могат да бъдат осъществени и максимално оползотворени, но за целта е нужно да се доверите на хора с нюх, опит и множество връзки в имотния сектор за бизнес площи. Правилният избор за българският бизнес се оказва ситуиран на страниците на www.forton.bg и това много лоялни, доволни клиенти на компанията биха го потвърдили. Проверете сами още сега!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This