Характерно за представителките на нежния пол е, че те обичат да привличат вниманието. За постигането на безупречен външен вид е необходимо не само стройна фигура и стилна прическа, но и атрактивно облекло с аксесоари, които да подхождат на цветовете на дрехите. Реализирането на изтънчен вид не е лека задача.

ВСЕКИ ДЕТАЙЛ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ

Понякога всеки детайл е от значение. Ако дамата е избрала да облече бяло сако и черни панталони и е постигнала елегантен стил, а не е избрала подходящите обувки на висок ток, които да подчертават фигурата й, а вместо това е обула спортни обувки, резултатът не е същият. За постигане на безупречен външен вид и излъчване на женственост и елегантност е важно и най-малката подробност да е взета под внимание.

СТИЛЪТ НА ОБЛИЧАНЕ Е ОТ ЖИЗНЕНОВАЖНО ЗНАЧЕНИЕ

Блузата, панталоните и обувките е желателно да бъдат в еднакъв стил. Ако панталоните са дънкови, а обувките спортни, блузата трябва също да е в спортно-елегантен стил. В случай, че се избере блуза, подходяща за по-специален случай и да се комбинира с дънки, които са за ежедневието и маратонки, това е свидетелство за липса на моден вкус и познания за умело съчетание на дрехите. Еквивалентен е случаят и при съчетание на аксесоарите с дрехите. Например очилата, шала, шапката, чантата трябва да съответстват както цветово, така и стилово на дрехите. Ако се носи дънкова чанта, то тя е подходяща за ежедневието и е добре да се носи с дънки или дънкова пола. В случай, че се избере кожена чанта, тя е универсална и е еманация на лукс и добър вкус. Подходяща е както за ежедневни, така и за по-специални случаи.

КОЖЕНАТА ЧАНТА – УНИВЕРСАЛНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ЕЖЕДНЕВИЕТО И ЗА ПО-СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЧАИ

Любители ли сте на универсалните облекла и аксесоари, които могат да се съчетаят по много различни начини и имат широко приложение. Такъв е случаят с дамския черен панталон, черната пола, бялата риза, кожената чанта, обувките с ток не по-висок от 4 см. Купувайки тези облекла и аксесоари, вие знаете, че инвестицията ви е добра. Черният панталон се съчетава с блузи от всякакъв стил и е подходящ за всякакви случаи. Кожената чанта при аксесоарите е като черния панталон при дрехите. Тя е еманация на лукс и добър вкус, особено ако е от естествена кожа. В този случай чантата ще има по-дълъг срок на употреба и кожата няма да се напуква. Кожената дамска чанта има не само естетическа функция, но и е място, където жените слагат своя козметичен несесер, портфейла си, документите, ключовете. Женската чанта е истинска съкровищница. В нея могат да бъдат открити понякога и доста причудливи неща.

ЧАНТАТА Е ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ДУШАТА НА СВОЯТА СОБСТВЕНИЧКА

В зависимост от това какво може да бъде намерено в дамската чанта, говори много за личността на нейната собственичка. Ако вътре нещата са поставени хаотично, е свидетелство за личност, която не е подредена и трудно си намира нещата. В случай, че вътре цари подреденост и всичко е поставено на мястото си, говори за жена, която е спретната и живее по план, всичко в живота й е на мястото си. Когато в дамската чанта има много снимки, това показва силна емоционалност и сантименталност. В случай че има много карти за намаление, е свидетелство за спестовност и разсъдливост. При наличие на медикаменти от първа необходимост говори за зрялост и добра грижа за здравето.

ДАМСКАТА КОЖЕНА ЧАНТА – ЕДИН БЕЗЦЕНЕН АКСЕСОАР

Дамската кожена чанта е безспорно безценен аксесоар. Ако е от естествена кожа, тя се поддържа лесно с помощта на препарати. Желателно е да се почиства често, за да не се наслоява прах и власинки по нейната повърхност. Добре почистената чанта показва, че нейната собственичка е грижовна, всеотдайна и прецизна към всеки един детайл. Дамската чанта от естествена кожа може да струва малко по-скъпо, но нейното високо качество и широко приложение напълно оправдават вложените финансови средства.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This