Входната врата обикновено е първото нещо, което хората забелязват, когато гледат към Вашия дом. Цветът и дизайнът на предната врата ни разказват за вкуса и впечатлението, което се опитваме да направим на хората. В редица от идентични терасовидни или полу-самостоятелни къщи, входните врати често са единственият ни шанс да подчертаем индивидуалността си. Те са и един от най-важните защитни елементи на нашите къщи и апартаменти, които осигуряват основната преграда между улицата, нашето имущество и всеки, който иска да посегне на тях.

В повечето случаи вероятно ще имате прилично предположение за това колко твърда или силна е Вашата входна врата, просто като я разгледате. Един крадец със сигурност може да каже това. Но ще бъдете изненадани колко собственици на жилища се стремят да намалят разходите и да компрометират сигурността, като често използват интериорна врата като входна врата. Ако погледнете Вашия квартал, трябва да забележите поне един такъв собственик на жилище. Тези врати са доста различни от външните врати и могат да бъдат съборени дори и с един ритник.

IMG1

При избора на нова входна врата, за Вашата собствена защита, трябва да сте сигурни, че купувате подходящия тип врата и да я снабдите с всички необходими мерки за сигурност. Може да се облекчите, че Вашият дом е в безопасност, когато имате входна врата, въпреки че ще забележите, че получавате това, което плащате, когато купувате врата или имате рамки на вратите, заключващи елементи или защитни елементи.

Уверете се, че вратата има добра монтирана заключваща ключалка или възможността да се монтира такава, тъй като това е, което главно застрахователите настояват. Въпреки, че винаги трябва да помните, че колкото повече дърво изваждате от вратата, за да монтирате ключалките, толкова по-слаба става.

Разбира се, и външният вид е много важен, особено, когато вероятно ще го гледате всеки ден през следващите няколко години.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This