ISACA-Sofia-Chapter-Day

Събитието ще събере експерти от сферата на информационната сигурност, ИТ мениджъри и одитори на 31 октомври в София

 

Доверието в дигиталния свят, киберсигурността, управлението на риска и уязвимостите, както и поверителността на данните ще са централни теми в конференцията „ISACA Sofia Chapter Day – Safeguarding the Digital Universe“. Тя ще се проведе на 31 октомври в хотел Милениум, София. Организатор е българският клон на международната организация ISACA, обединяваща водещи специалисти от сфери като информационна сигурност, одит и други.

“В днешния взаимосвързан свят доверието е голям актив при формирането на нашите цифрови преживявания. Технологията се развива със стремглави темпове, а за организациите и физическите лица е от решаващо значение да разбират и да се ориентират в сложността на доверието в цифровата вселена. В ISACA се стремим да развиваме средата и условията за споделяне на знания в тази област, както и да подкрепяме своите членове в желанието им да учат и повишават своята квалификация” – споделя Росина Чолеева, президент на ISACA Sofia Chapter.

Освен нея, сред лекторите на събитието ще бъдат специалисти от ранга на Петър Кирков, Симеон Кърцелянски, който ще представи центъра за операции по киберсигурност CyberSOC и ще говори за изграждането на инфраструктура, устойчива на APT атаки, Иван Ламбов, Младен Дрянков и Антон Пулийски.

Конференцията е с вход свободен, но се изисква предварителна регистрация. Очаква се тя да събере на едно място много от водещите експерти от IT индустрията у нас. В рамките на събитието ще бъдат представени новите инициативи на ISACA Sofia Chapter, а с участието си всеки член на организацията ще има възможност да спечели шест CPE точки.

Повече информация е достъпна тук:

https://www.eventbrite.com/e/isaca-sofia-chapter-day-safeguarding-the-digital-universe-tickets-721562341387?aff=oddtdtcreator&fbclid=IwAR2mCQNT7sk1xi46KsxUXKR7_fIsbUB1a7K3zRFrU3Wc91gaBYdfQ92J7xw