Жилетка – това е един от най-модерните елементи в гардероба на жените. Този елемент от цялостния ансамбъл, в зависимост от повода на използване е идеален за лятото и за зимата.

За да създадете своя образ най-хармонично и внимателно си струва да се обърне внимание на определението за гардероб и всички части, които се вписват перфектно с избрания модел жилетка. Такъв може да поръчате от тук: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/асиметрична-жилетка-в-цвят-пепел-от-ро.

Да разгледаме няколко основни разновидности в това облекло.

1. Каква дължина жилетка

Разнообразието от избора на обувки, подходящи панталони или пола, може да определи избора на жилетка.

Така може да поставите на краката елегантни обувки с достатъчно висок ток, леки сандали или по-груби, с напълно плоска подметка.

2. Плетени жилетки

Те създават усещане за топла и уютна дреха. Затова и трябва да са съпътстваща част от гардероба, умело съчетан с разнообразни стегнати панталони и дънки. Особено впечатляващи са някои модели плетен жилетка, украсени с естествена кожа.

3. Тънки плетени жилетки

За да създадете женствен, нежен образ трябва да използвате комбинация от различни жилетка – пола макси, рокля или летяща материя като шифон. И най-добрата комбинация може да се получи, ако се използва в съчетание с материали от малък цветен модел, предназначени в ярки цветове.

4. Класически черно – плетена жилетка

Този костюм е идеален за бизнес стила. С такъв практически елемент в гардероба може да организирате тоалета по съвсем различен начин в съчетание с обувки и бижута.

5. Жилетка с цветни щампи

Този вариант на универсална дреха пасва на силните дами, търсещи през цялото време светлината на прожекторите. Най-добре е да се допълни с оригинална и ярка жилетка мини пола или къси панталонки. За формирането на един цялостен вид, може да се съчетае с прилепнали дънки или клин. С цел да се привлече вниманието върху тези зони. Може да се носи разкопчана или прибрана с колан.

6. Жилетка свободна форма

Тази позиция ви позволява да създавате гардероб по спокоен начин. Тя ще е перфектен „другар“ за дънки, панталони, ризи и обувки с токчета с различни височини или напълно плоска подметка.

За да се създаде най-хармоничното съчетание на отделните части на гардероба също така е важно да се вземе предвид дизайн и кройка. По този начин, ниските дами трябва да обърнат внимание на къс модел жилетка, в съчетание с подходящ цвят в панталони и ботуши с токчета.

Притежателките на голям бюст може да добавят модели декорирани на деколтето. Подобни модели тук: http://fashioncolors.eu/drehi-etiket/асиметрични-жилетки.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This