Aнглийската Висша лига e сред най-залаганите първенства в онлайн букмейкърите. Като добър сайт за спортни залагания, Palmsbet предлага доста видове опции за залагане на „Премиър лийг“. В следващите редове ще разгледаме какви пазари има в Палмсбет на мачовете от Висшата лига.

В много сайтове за футболни прогнози, сред които и betportal, може да намерите добри срещи за залагане на краен изход от Висшата лига. Разбира се, че може да пускате за опциите 1Х2 в Palmsbet. Букмейкърът предлага и опциите двоен шанс, както и равенство няма залог, които също се отнасят за крайния резултат на редовните 90 минути на всяка среща.

В букмейкъра Палмсбет на мачовете от английското първенство може да залагате на изход за първо полувреме – например домакин да води на почивката, резултатът да е равен или гостът да има аванс след 45 минути игра. Тук коефициентите са много изгодни и понякога по-добри от краен изход на мача. Букмейкърът предлага и традиционните опции за брой голове – над 2.5 гола, под 2.5 гола, както и допълнителните опции над 0.5 гола, над 1.5 гола и т.н. В Palmsbet играчите може да залагат на кой отбор ще вкара първи гол – това е сред основните пазари на двубоите от Висшата лига. Също така за всеки мач имате Азиатска Линия Голове, както и Хендикап залози. Например ако смятате, че домакинът ще спечели с два гола разлика, може да заложите ха Хендикап -1.5 гола в срещата.

Palmsbet предлага и доста нестандартни опции за залагане на двубоите от Висшата лига. Например може да заложите на даден тим за брой голове, Краен изход/брой голове 2.5, както и на минута на първия гол. Залозите на минута на първия гол включват опции като гол преди 10.5 минута на срещата, преди 20.5 минута на срещата, както и много други. За всеки мач от Висшата лига може да заложите и на специални опции като Автогол в двубоя, Резерва да отбележи гол, Метод на първия гол, Домакин да обърне развоя на срещата, както и някой от отборите да отбележи два последователни гола.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This