Efbet е сред топ букмейкърите за български играчи. Лесно и бързо може да залагате онлайн в техния сайт, след като си направите регистрация. Букмейкърът предлага много спортни събития всеки ден, а също така има и други хазартни игри. По всяко време вие може да намерите на какво да залагате и да спечелите пари.

В Ефбет се обръща голямо внимание от трейдърите на футболните срещи. Почти всички футболни мачове в цял свят се добавят за залагане в сайта. След Ефбет регистрация може да правите залози на много разнообразни опции на футболните двубои. В следващите редове ще ви запознаем с някои от футболните залози в Efbet и какви специални пазари предлага букмейкърът. Ще направим анализ на пазарите на един от най-интересните двубои в българското първенство – Берое срещу ЦСКА. Ето и какви са опциите за залагане:

Вие може да правите залози на Краен изход – още когато заредите на началния екран мачовете от България, то може да добавите селекцията за 1, Х или 2 във вашия талон за залози. Винаги пазарите на краен резултат се виждат на началната страница в Efbet за всяко първенство и турнир. Когато натиснете върху срещата, то ще се отворят всички пазари. Вие ще видите най-горе под имената на отборите различните раздели с пазари – Основни, Голове, За Полувреме, Хендикап, Други, Всички.

Когато заредите основните пазари, то може да видите опциите за залагане като краен изход, двоен шанс, брой голове, линия голове, двата отбора да отбележат, хендикап, равен няма залог, азиатски хендикап и краен изход за полувреме. Това са основни футболни залози, които ги предлага всеки уважаващ себе си букмейкър.

В раздел „Голове“, букмейкърът предоставя много възможности за залагане на голове в мачовете от българското първенство и големите първенства. Наприер тук може да правите залози на брой голове над/под 4.5, над/под 5.5 и др. Същ така има индивидуални залози за брой голове за отбор, както и брой голове за първо полувреме. Освен това имате възможност да залагате и на опцията „Двата Отбора Да Отбележат Гол И Брой Голове 2,5“. „Второ Полувреме – Линия Голове“ е друга нестандартна опция за залагане на голове в Ефбет, която е с доста добри коефициенти. Освен това може да избирате и „Брой голове, Четен/Нечетен“, като тук всичко е до късмет.

В залозите за полувреме, Ефбет предлага много пазари. Тук може да намерите популярната опция за футболни мачове „Първо Полувреме/Краен изход“. Освен това може да прогнозирате и двоен шанс за първите 45 минути, както и равен няма залог. Имате и залози за даден отбор да спечели полувреме, като също така може да заложите и на изхода само за второто полувреме. Други по-атрактивни опции са даден отбор да отбележи гол през първото полувреме, както и един от отборите да не допусне гол през вторите 45 минути на срещата.

В опции „други“ в сайта вие ще намерите възможности за залог като даден отбор да спечели на нула, точен резултат, печеливша разлика в мача, Първи отбор отбелязал гол и краен изход на мача, Кой отбор ще отбележи последен гол?, както и даден тим да спечели и двете полувремена.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This