GPS проследяването е изминало дълъг път от създаването си до днес. Това е жизненоважен бизнес инструмент, който осигурява видимост и подробна информация за всеки аспект на операциите на един автопарк.

Това решение може да ви помогне да постигнете бизнес целите си, особено ако ви трябва gps за камион, който да подобри работния процес във вашето предприятие. То повишава ефективността и осигурява икономии, които добавят приходи директно към бюджета на компанията ви.

Ето какви са основните предимства от използването на GPS тракери за бизнеса.

Намаляване на разходите за гориво

Високите разходи за гориво винаги са на първо място за бизнес лидерите, които управляват мобилна работна сила. Тази причина обикновено е на върха на списъка за това защо мнозина инвестират именно в решение за GPS проследяване.

Има няколко основни причини за високите разходи за гориво, които решението за проследяване на флота може лесно да идентифицира. Т. нар. празен ход е една от най-честите причини за това.

Агресивното шофиране е друг фактор за високите разходи за гориво. Естествено, разхищаването на бензин също е фактор. Служителите могат да избират по-скъпи марки гориво, да зареждат на места с по-високи цени или пък да зареждат свое лично превозно средство за ваша сметка.

Намаляване на риска

Както беше посочено по-горе, GPS тракерът помага за проследяване на агресивното и опасно поведение при шофиране. Резултатът е намаляване на опасността от сблъсък, както и спестяване на разходи за поддръжка и престой.

Всеки собственик на транспортен бизнес знае колко е висока цената на пътните инциденти – и материалната, и моралната. И никой не иска това.

Повишаване на отчетността на водача

Отчетността на водача не е свързана с обсебване на служителите ви или наблюдение на всяко тяхно движение. Въпреки това, като шефове вие трябва да имате способността да оценявате и подобрявате поведението на водача, за да сте сигурни, че той работи с максимална ефективност и производителност.

Нуждаете се от видимостта, осигурена от система за управление на автопарка, за да видите, че служителите пристигат на дестинациите си навреме, не поемат по опасни маршрути и не злоупотребяват с работните си часове.

Повишаване удовлетвореността на клиентите

Днешните клиенти имат големи очаквания и оправдаването им може да бъде трудно. Тези предизвикателства варират от това, че служителите не са свършили работата си правилно, изискват разочароващо дълго време за пристигане и много други неща, които не се харесват на партньорите ви.

Наложително е в днешните социални медии и незабавна среда с рекламиране „от уста на уста“ да гарантирате, че предоставяте изживяване от световна класа на всеки клиент. А и само така един бизнес може да върви напред.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This