hotel1

Когато избираме хотел за нашето пътуване, често гледаме дали е в близост до забележителности, в сърцето на града, с удобен транспорт и други екстри. Защо обаче рядко избираме такъв, който е до летището? Не е ли това по-логичен и удобен вариант? Ето няколко причини в подкрепа на това, че най-доброто място за настаняване е в близост до летището.

Кратко разстояние след дългия полет

Когато сме пътували дълго, единственото, което искаме, е да стигнем по-бързо до мястото, на което ще бъде престоя ни. В такива случаи е удобно да отседнем в хотел до летището. Така ще си спестим дълго пътуване (вероятно в час пик), прикачване на различни видове транспорт и излишен стрес. Ако пътуваме с повече багаж и с деца, това допълнително би усложнило ситуацията ни. Затова най-добре е да изберем място, което е много близо до летището и да си отдъхнем след дългото време, прекарано в облаците.

Удобни транспортни връзки

Голям плюс на хотелите, които са в близост до летище, е че имат удобен транспорт до всяка точка на града. Подобни райони са безопасни и с всичко необходимо, защото разчитат, че там ще има много туристи. Ако изберете подобно място, със сигурност нищо няма да ви липсва.

Няма как да закъснеем за следващия си полет

Ако полетът ви за връщане е много рано или много късно вечерта, трябва да предвидите повече време за предвижване. Избирайки хотел в близост до летището, си спестявате много време, което ще прекарате в пътуване. Ще се наспите, ще си починете, дори ще ви излезе по-изгодно. Повечето хотели предлагат услуга “трансфер до летище” и така ще си гарантирате, че няма да закъснеете или да се объркате кой транспорт да ползвате.

По-тихо и по-спокойно

Независимо дали пътувате по работа, или за удоволствие, след дълъг полет умората си казва думата. Когато сте настанени в центъра на даден град или в район, който е много комуникативен, нормално е да има шум. Помислете за всички заведения и барове в центъра. Да, със сигурност изборът на хотел до летището е най-добрата ви опция.

При следващото си пътуване в София изберете хотел “Монтесито” – само на 5 минути от летището с кола и с бърз достъп до всяка точка на София.

Осигурете си спокойствие, тишина и сигурност и спестете време за важните неща.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This