analytics-g3994c0692_1280

Нуждаем ли се от дигитален маркетинг в наши дни и защо? Хората все по-често пазаруват онлайн, използват всякакви услуги услуги онлайн и търсят непрекъснато начини как да улеснят своето ежедневие и да спестят време. Дигиталният маркетинг е важен от гледна точка на това, че вече почти няма човек, който да не онлайн и да не използва социалните мрежи. Освен това този вид платформи, отдавна не са просто средство за забавление, а са един огромен пазар, е който има огромна аудитория. Само в България активните потребители на Facebook в платежоспособна възраст са 1 500 000 човека. Това си е едно страхотно число от ваши потенциални клиенти, които в един или друг момент биха се възползвали от вашите стоки или услуги, които предлагате.

Освен това, за разлика от ТВ рекламата, рекламата в социалните мрежи чрез дигитален маркетинг ще ви излезе доста по-евтина, а и може да достигнете до правилните хора, които наистина се нуждаят от вашите предложения. Правилото е рекламите целенасочено да се настройват и таргетират, като предварително се прави анализ на нишата и аусидотирата. По този начин продуктите и услугите ви ще се показват само на правилните хора. Този процес би следвало да се извършва от специалист дигитален маркетинг, които знаят всички тънкости и следят непрекъснато променящи се алгоритми в социалните мрежи и Google.

Ако искате да включите дигитален маркетинг в цялостната ви маркетинг стратегия, довете се на специалистите от GetSeo. Те ще направят пълен анализ на нищата и вашата аудитория, ще таргетират правилно рекламите и ще ви донесат приходи. Цените, които предлагат са повече от добри и са пакетни. Може да изберете един от 3-те пакета, според включените опции и бюджета, с който разполагате. В момента може да се възползвате от промоционалните им пролетни намаления и да вземете пакет за дигитален маркетинг с 15% намаление.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This