Samsung-Galaxy-Note-8-color-variants-leak

Докато слуховете за бъдещия Galaxy Note 8 нарастват лавинообразно с наближаване на премиерата му, в далечен Китай се появи нова снимка, която показва богатата цветова гама, в която той ще се предлага.

Всъщност на нея виждаме цели осем цвята, които ще се комбинират прекрасно с черния преден панел. Ако вярваме на това изображение, то бъдещите опции за Note 8 ще бъдат: Midnight Black, Gold, Arctic Silver, Orchid Gray, Coral Blue, Dark Blue, Pink и Deep See Blue. Много вероятно е обаче, корейският гигант да пусне първоначално само някои от тях, а по-късно през годината да добави останалите, като част от тях може би ще бъдат ексклузивни за определени региони.

Както вече знаете, Note 8 ще бъде представен на 23 август в Ню Йорк на обичайното грандиозно събитие Unpacked на компанията. Ако може да се вярва на слуховете, той ще дойде с малко по-квадратно тяло от това на Galaxy S8 и двойна камера на гърба, а спорният скенер за пръстови отпечатъци този път ще бъде разделен от нея със светкавицата, за да се избегне зацапването на сензора при употребата му, което предизвика бурни реакции у потребителите на Galaxy S8. Устройството ще разполагас 6.3 инчов Infinity QHD+ Super AMOLED дисплей, 6GB оперативна памет и обичайните два варианта, що се отнася до процесорите – Snapdragon 835 и Exynos 8895 според региона, за който е предназначено.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This