mashini

Всеки майстор иска да притежава мощен инструмент, който да може да работи дълго с едно зареждане на батерията. Производители предоставят на пазара различни видове акумулатори за инструменти с по-голям капацитет и работно напрежение, за да могат да дадат на професионални майстор или за домашна употреба най-удобните и практични решения. Това осигурява голяма продължителност на работа и едно от големите предимства на всеки майстор. 

Инструментите с иновативен дизайн, които са удобни и практични за употреба са акумулаторен винтоверт, както и други акумулаторни инструменти като дрелки, отвертки, ъглошлайфове, бормашини, гайковерти и други, чието търсене на пазара в последните години бързо се е увеличило.

Всяко домакинство трябва да притежава винтоверт, който се явява незаменим помощник за развиване или завиване на някой винт. Винтовертът е един от най-полезните инструменти, който ще Ви помогне да изпълните всякакъв тип проект в работата и дома. Те служат основно за завиване и отвиване на винтове и болтове. Акумулаторните винтоверти спестяват усилия и време на майстора. Те са компактни и удобен и може да се носят навсякъде. Колкото по-висок въртящ момент има един винтоверт, толкова по-безпроблемно ще е пробиването и завинтването по време на работа. Както при много други инструменти, работата с него не е много опасна, но не означава, че не трябва да бъдете внимателни и концентрирани, когато работите с този инструмент. Акумулаторните винтоверти са изключително полезен инструмент както за професионална работа в сферата на строителството, така и за домашни ремонтни дейности или довършителни дейности.

През последните години се наблюдава прогрес на акумулаторните инструменти. Независимо дали става въпрос за отвертка или за ударна бормашина, почти всички машини се предлагат и в акумулаторен вариант. Акумулаторните машини са изключително удобни и практични за употреба. Тяхното основно предимство е в начина на работа и захранване –  липсата на кабел, който да се свързва в електрическата мрежа. Захранват се лесно и са лесно преносими, удобни са за продължителна и безопасна работа. Машините варират спрямо моделите и характеристиките си, според типа дейност и целта на работата.

Всички майстори се нуждая от модерни и иновативни акумулаторни инструменти, за да изпълнят всичко – от интериорни проекти до строителни дейности, затова ви предлагаме да посетите сайтът на Würth. Онлайн магазинът е функционален и добре разработен, което улеснява клиентите. Посочени са специфични характеристика и качества за всеки продукт. Предлаганите продукти отговарят на световните стандарти за качество и изисквания за безопасност при работа. Сайтът е разработен и поддържан от квалифицирани специалисти. Развитието на марката е свързано с разширяване на палитрата от инструменти, както и създаването на нови, все по-усъвършенствани модели, отличаващи се с допълнителни възможности и качества, които, особено в ръцете на професионалния майстор, представляват ценна придобивка. Вдъхновете се от качеството и разнообразието на нашите предложения.

Екипът на „ВЮРТ – БЪЛГАРИЯ“ следи за новостите и може да предложи различни видове висококачествени машини, инструменти, химически продукти и други. С много добро съотношение цена – качество, отговарящи на изискванията на различните категории потребители, можете да се доверите на професионализма ни. С цел облекчаване труда на различни предприемачи, механици или ремонтни дейности на майстори или не професионалисти у дома, предлагаме различни модели техника и инструменти, които се отличават със своята функционалност и надеждност.

Würth поддържа отлични отношения с клиентите. Знаем, че изборът на партньор в бранша е съществено важен  и затова продуктите ни са изключителни ефективни и надеждни. Богатата гама, с която разполагаме, е предназначена да задоволи потребностите както на професионалиста, така и на домашния майстор. Продуктите ни са с високо немско качество, иновативен дизайн, двугодишен гаранционен срок и следгаранционно обслужване. Würth  е добър съюзник за решаване на строителни, ремонтни и други проблеми, помагайки на професионалисти майстори, механици и майстори любители да се ориентират при избора на най-подходящите, модерните и ефективни материали, технологии и оборудване. Würth e партньор на милиони професионалисти по света.