mixeri-magpromПланетарните миксери са чудесно решение за дома, особено ако обичате да приготвяте тестени изделия и сладкиши. Обикновени миксери е имало още по времето на нашите баби. Разбира се, тяхната работа в никакъв случай не е за подценяване, но изискват много повече усилия и внимание, когато ги използвате. Безспорно планетарните миксери са тези, които предлагат най-много функционалности, удобство и перфектен резултат. Този тип електрически уреди са чудесна придобивка както за начинаещите, така и за напредналите в кухнята. Те са верен помощник при приготвянето на редица рецепти. Колкото повече функции имат, толкова по-полезни биха ви били. 

С какво се отличават планетарните миксери

Планетарните модели вършат всичко, за което можете да използвате и обикновените. Наред с това, те имат и допълнителни функции, с които можете спокойно да приготвяте по-големи количества от дадена смес, благодарение на големия капацитет на купата им. Подходящи са за приготвяне на тесто за бисквити, хляб, равиоли и какво ли още не. Това, което отличава механизма им на работа, е въртящото движение на платформата, както и интензитета на движение на приставките.

С какви функции можем да ги открием

Поради заслужената слава на най-добри миксери на пазара, функциите им са изключително разнообразни. Повечето модели разполагат с няколко вида дюзи, чрез които можете да монтирате желаната приставка. След това всичко е във вашите ръце и въображение – разбиването, размесването или приготвянето на тесто се превръщат в лесно и забавно занимание, а кулинарните ви постижения ще впечатлят дори най-взискателните гости. Най-хубавото е, че е възможно да закупите този уред с транспортен дефект и така да спестите доста средства. В него можете да приготвите:

  • кайма за ароматни кюфтенца;
  • тесто за пица, талиатели и други;
  • различни разядки и пюрета;
  • раздробено месо;
  • смеси за сладки, бисквити и кексове.

Освен различните функции, добре е да споменем, че и мощността им е много по-голяма и това ще ви спести време и усилия при разбъркване. Преценете за какво точно ще го използвате и направете своята покупка.

Защо потребителите купуват уреди с транспортни дефекти

Най-голямото предимство на тези продукти е тяхната достъпност. Те са абсолютно нови и неизползвани – имат просто драскотина или друг малък козметичен дефект. Понякога единствената разлика между продуктите с транспортен дефект и напълно новите е нарушената опаковка. Добрата работа и различните функции на уредите не са нарушени. Ако сте от запалените кулинари, за които една малка драскотина не представлява проблем и в същото време обичате да пазарувате изгодно, то планетарният миксер с транспортен дефект е перфектен за вас.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This