tow-truck

Представете си следното – шофирате и колата ви изведнъж спира. Не знаете какво да правите и не можете сами да решите проблема. Звучи ли ви като кошмар? Не е задължително! Можете да сте спокойни, знаейки, че помощта е само на едно телефонно обаждане. В следващите редове ще ви представим предимствата на пътната помощ и защо трябва да запазите в телефона си номер на фирма, която може да ви предостави тази услуга.

Какво е пътна помощ? Пътната помощ е услуга, която помага на шофьорите, когато са закъсали край пътя. Репатрак София ви предлага тази услуга, включително изтегляне, доставка на гориво, стартиране на акумулатора и т.н.

Има много причини, поради които пътната помощ е полезна за шофьорите. Ето някои от тях.

Едно от основните предимства на пътната помощ е бързата реакция при нужда. Не искате да чакате с часове да пристигне автомобил да ви изтегли, когато колата ви се повреди. С денонощната пътна помощ помощта ще бъде на път секунди, след като се обадите.

Друго предимство е, че е достъпна. Повечето застрахователни компании предлагат пътна помощ като добавка към вашата съществуваща полица и тарифите обикновено са много разумни. Ако нямате застраховка за пътна помощ, включена в автомобилната ви застрахователна полица, можете също да я закупите като самостоятелна услуга. 

Друго голямо предимство на фирмите, предлагащи услугата е, че те предлагат защита при повреда. Това означава, че ако колата ви се повреди, ще ви изтеглят до най-близкия автосервиз. Пътната помощ обикновено включва и различни други услуги, като изтегляне, доставка на дизелово гориво или бензин и стартиране на акумулатора. Това означава, че можете да получите помощта, от която се нуждаете, независимо от проблема.

Най-голямото предимство на пътната помощ е спокойствието, което тя ви дава. Ако нещо се обърка, знаете, че не е нужно да се тревожите – помощта е на път. Знаейки, че тя е само на едно телефонно обаждане, няма да се притеснявате да тръгнете на дълъг път.