tshirt-g640

Стилът на облеклото може да разкаже много за един човек. Гледайки мъжките дрехи, е лесно да се направят изводи за неговия начин на живот, някои черти на характера и дори финансовото състояние. А мъжкият пък определя сферата на дейност на човека и наличието на естетически вкус.

Как да изберем правилния стил на мъжкото облекло

Разбира се, стилът на облекло на всеки човек се променя през целия му живот. Облеклото за момчета и младежи предполага повече свобода на себеизразяване: тениски и блузи ярки цветове, нестандартни дизайнерски решения, свободна кройка. В същото време образът на истински мъж се свързва с класика и сдържани елегантни комбинации от неща.

Мъжете могат да сменят стила на облекло в рамките на една седмица и дори един ден. Сутрин е класически офис стил, а вечер е практичен спортен стил. Може би през делничните дни предпочитате удобния ежедневен стил, а през уикенда – дръзкия уличен стил на облекло.

Мъжки дрехи, които трябва да имате в гардероба си

Дрехи в спортен стил

Можете да отидете на фитнес, или можете да тичате около стадиона сутрин. Може да обичате или да не обичате спорта и активния начин на живот. За това са Ви необходими няколко класически тениски, спортен клин или анцинг. Придържането към спортното облекло по никакъв начин не е свързано с любовта към спорта.

Ежедневни облекла

Това са дрехите, които най-често ще ви се налага да вадите от гардероба. Памучни блузи, удобни жилетки, суичъри, мъжки карирани ризи, дънки и панталони са любим гардероб за тези, които ценят практичността. В такива дрехи можете да отидете в офиса и да изпиете бира с приятелите си в бара след края на работния ден.

Класическо мъжко облекло

Дори и да не работите в офис, където има строг дрескод, вашият гардероб трябва да включва мъжки панталони с класическа кройка, костюм и няколко ризи в спокойни нюанси. Вратовръзката ще помогне да завършите лъка и да добавите изтънченост. Мъжкият бизнес стил е подходящ за тържествени събития, бизнес преговори и важни срещи.

Много мъже избират спортната посока, защото е удобна, практична и доста стилна. Блузи, тениски, бомбери и панталони са обичани не само от прогресивните младежи. Възрастните мъже също нямат нищо против да носят спортен костюм, който е много удобен за почивка сред природата, разходка из града или посрещане на гости у дома.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This