Както вече вероятно си се убедил, ако си успял да разгледаш секцията с прогнози на Fbet.info, в сайта всекидневно присъстват предложения за залози на определени срещи, независимо дали става дума за топ първенствата на Европа или за по-малко популярни шампионати. Разбираемо е, че нито един играч не може и не трябва да залага на всичко, въпросът е как един бетаджия да направи своя избор сред селекциите с предвиждания.

 

Избирай отбори и шампионати, с които си запознат

 

При все че не всеки любител на залозите е дълбок познавач на футболните дебри, то при мнозина страстта към залаганията е обвързана с любовта към самия спорт, а не само с възможността за печалба. Имай предвид, че не след всеки удар трябва да пристъпваш незабавно към Ефбет теглене на пари. Така че е напълно логично за всеки играч да се спира първо на събития, в които участниците са му познати. Това в общи линии означава да селектира от предвижданията на Fbet тези срещи, в които е наясно с повече от имената на отборите, познава силата им и поне някои от футболистите. От своя страна това почти винаги означава избор на двубои от силните европейски лиги, тъй като малцина са тези, които следят какво се случва извън най-добрите пет или десет клубни шампионати на континента. Тук не изключваме и по-долните нива като английския Чемпиъншип, предложения за който не липсват и в сайта на Fbet по време на активния сезон.

 

Следвай един или няколко отбора и залагай само на тях

 

Добре изпитана тактика – набелязваш си даден тим и започваш да следиш серията му. Запознаваш се както с резултатите, така и с нивото на съперниците и с кадровите проблеми, ако има такива. Да, изисква се повече подготовка, съответно и отделяне на време за навлизане в детайли, макар и не толкова много – когато се превърне в навик, става бързо. Може би клубът, на който се спреш, невинаги ще присъства в предвижданията на Fbet, особено ако е представител на по-маргинално първенство. Възможно е и твоите предпочитания да се разминават с вижданията ни във връзка с някой предстоящ двубой – не се чувствай длъжен да се придържаш към това, което прогнозираме. Но все пак не забравяй, че успеваемостта на Fbet е доста висока, около 70 процента или дори повече, така че поне имай предвид да провериш оракулските ни способности. И когато се увериш поне в няколко случаи, че те работят, може да се стигне и до теглене на пари от Efbet.

 

А изборът на случайни отбори, които не познаваш, си е чиста проба хазарт. Съмняваме се, че си обстойно запознат с първенството на Венецуела или това на Тайланд – прощавай все пак, ако те подценяваме. Но тук пък именно на помощ идва експертизата на Fbet.info, който има поглед и върху по-нискоразредни първенства и има готовност да даде препоръка и в посока на екзотиката.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This