Обичате жена си или приятелката си? Искате да ѝ покажете вашата 24-каратова любов? Имате завидно количество пари и искате да изразите любовта си към нея по специален начин, който наистина е скъп? Изненадвайки я с бижу е вашето решение да получите всичко това и да заслепите половинката си.

Има повече от един възможни начина, които могат да ви позволят да намерите и закупите скъпи бижута.  Първо, трябва да потърсите накити, които са покрити с диаманти и други скъпоценни и редки камъни, тъй като те са основаната причина за оскъпяването им. Можете също така да изберете бижута на известни марки или скъпоценни бижута, които се продават на различни популярни търгове.

Това са лесни опции, които Ви позволяват да получите най-скъпите бижута и да изхарчите всичките си пари, в замяна на това да зарадвате вашата любима.

  1. Диамантените капковидни обеци на Хари Уинстън  

Това, което прави тези великолепни обеци много скъпи, е, че те са направени от Хари Уинстън, която е една от най-известните и луксозни марки бижута в света, номерирани с 4 диаманта, които са около 60 карата.

  1. Пръстенът BVLGARI

BVLGARI е широко известен с проектирането и производството на луксозни бижута, които са изключително скъпи. Цената на този пръстен е приблизително 2,9 милиона долара.

  1. Колие на Мария Антоанета

Тази уникала огърлица е кръстена на оригиналния собственик, който е Мария Антоанета. Мария Антоанета е прочута като дете на император Франсис I и императрица Мария Тереза от Австрия. Цената на огърлицата се оценява на приблизително 3,7 милиона долара.

  1. Диамантени Голконда обеци

Те са кръстени на мините „Голдонда“ на Индия и са известни също като „Орли“, тъй като диамантите са нарязани като възглавници. Тези обеци са около 46,22 карата и цената им се оценява на около 9,3 милиона долара.

  1. Диамантът Cullinan

Този уникален пръстен предлага рядък син диамант, който се смята за единственият по рода си. Цената на пръстена е близо 9,69 милиона долара.

  1. Пръстенът от 10 милиона долара

Този пръстен от 10 млн. Долара е покрит с 6.01 каратов син диамант, който е оформен като възглавница и е разположен в центъра на пръстена в допълнение към другите два диаманта от двете страни. Цената на пръстена се оценява на 10 милиона долара.

  1. Розовият граф пръстен

Той е покрит с очарователен розов диамант Graff, който е открит в мини в Южна Африка, а теглото му е приблизително 5 карата. Цената на този пръстен е близо 11,8 милиона долара.

  1. Двукаменният диамантен пръстен BVLGARI

Това е още един ослепителен пръстен от BVLGARI, но с  по-висока цена, тъй като струва около 15,7 милиона долара. Пръстенът е изработен през 1972 г. и е покрит с два големи диаманта.

  1. Диамантът – Сърцето на океана

Това бижу е реплика на огърлицата от Титаник. Той се отличава с голям сърцевиден диамант и е изработен от Хари Уинстън. Колието струва около 20 милиона долара, но други копия се продават за близо 3,5 милиона долара.

  • Граф Пинк

Това е уникален пръстен, който е покрит с един от най-редките и скъпи диаманти в света. Цената на този пръстен се оценява на приблизително 46 милиона долара, а само един карат от този диамант струва около 1,85 милиона долара.

На вас оставяме избора с какво бижу да изненадате сродната си душа.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This