denim

Разнообразието от дрехи е важно. Но преди да започнете да трупате купища такива за всеки повод, е препоръчително да се сдобиете с онези артикули, които можем да определим като задължителни. Защото това са облекла, които устояват на преходността на модата, на бурните тенденции и дори на вкусовите промени на всеки човек. И когато говорим за вечните предложения в модата, всички със сигурност се сещаме за негово Величество денима! Самият Ив Сен Лоран заявява: „В този живот съжалявам само за едно – че не аз съм измислил денима“.

Тези от вас, които са чували за т.нар. “базови дрехи” или “капсулен гардероб”, добре знаят, че в него трябва да присъстват поне няколко елемента от деним, с които разнообразието от аутфити е гарантирано. Затова се подгответе за едно класическо пазаруване и се отправете към най-близкия физически магазин Collective или се потопете в неговото онлайн разнообразие. Ще откриете всичко необходимо от деним, с което да разнообразите вашия моден арсенал по неповторим начин.

Дънките – вашият помощник във всяка модна криза

Не можем да не започнем с любимите класически тъмносини дънки – тотален фаворит на няколко поколения жени и мъже и безапелационен лидер, що се отнася до удобство. Еволюцията им от работнически панталони до най-модерния елемент от дамския и мъжкия гардероб е наистина впечатляваща. Днес дънките са подходящи за всеки повод, защото могат да бъдат съчетани с дрехи, обувки и аксесоари във всеки стил – риза и сако, кроп топ, суичър, тениска, токчета, маратонки и т.н.

Богатата гама от различни кройки ви дава възможност да изберете модел, който идеално да подчертае фигурата ви и да скрие несъвършенствата, които ви притесняват. На пръв поглед изчистени, непретенциозни и семпли, те ви позволяват да развихрите своето въображение и да вкарате почерка си във всеки тоалет, като си “поиграете” с останалите елементи от вашата визия.

Аутфитът е по-хубав, когато има дънково яке в него!

Ако до преди няколко години някои хора си мислеха, че ерата на дънковите якета е залязла, то те се появиха отново с пълна сила на модния небосклон, за да ни припомнят, че има още какво да ни дадат. Днес едва ли има човек, който да не притежава дънково яке в своя гардероб. И това трябва да е точно така! Това модно предложение ви осигурява стил и топлина както през есента, така и през по-хладните пролетни дни. Може да забравите за схващането, че дънковото яке е скучно, защото днес пазарът е “залят” от креативни модни решения, а от вас се иска само да откриете модел, който ви допада.

Collective е място, където водещо е качеството, а не количеството. Мултибранд магазинът предлага на своите потребители страхотна селекция от най-различни модни предложения на топ брандове. Водени от идеята за минимализъм в гардероба, можете да се сдобиете с наистина уникални дрехи от деним, които въпреки класическата нотка в тях, да са модерни, стилни и да изразяват вашата идентичност.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This