Kreativen.com-Lotus-Sport-Копират-ли-ни-чуждестранните-в-манията-да-носим-анцузи-като-официални-дрехиОт край време у нас е наложена „модната тенденция“ да се обличаме спортно навсякъде – от работното място до публични места за хранене, та даже и по нощните заведения и клубове за забавления. В един момент този тренд взе такъв връх в представите ни за отлична визия, че много родни звезди и определили се като такива съвсем непоколебимо започнаха да се разкарват по раздърпани и твърде крещящи с логата и надписите си тениски, комбинирани с класически за фитнес мъжки спортни долнища (да, точно така, имаме на предвид, родните R&B и хип-хоп звезди). В един момент същото това долнище се превърна в синоним на официален панталон, а старото, но златно горнище на Adidas – в сако за официален повод. Оказа се обаче, че няма нищо абсурдно в подобен начин на обличане. Той дори доста нашумя напоследък и навън, там на Запад, откъдето, по принцип българите обичат да „черпят вдъхновение“ за своя лайфстайл.

Как да разбираме решението на красиви дами да се появяват на публични места с дамски спортни долнища Nike?

Е, нека бъдем честни и справедливи. Тук не става въпрос за копиране от нас. Всъщност, носенето на спортни дрехи или по-конкретно съчетанието на връхна спортна дреха с официална такава в долната част (и обратно) е един от последните актуални модни тенденции. Ще се учудите, че този тренд, всъщност, изобщо не е наложен нито от родните ни звезди, нито от самите спортни марки като Nike и Adidas. Тази концепция бе въведена в една от последните пролетно-летни колекции на Gucci. И до днешен в официалните бутици на модния бранд ще видите подобни комбинации. Така например, онова, което ние видяхме наскоро беше изложена на манекена изискана и елегантна дамска дълга рокля миксирана с доста крещящо и блестящо, но все пак спортно горнище.

Звездите, които наскоро бяха засечени с дамски спортни долнища Nike на публични места

Нормално е популярни певици, актриси, блогърки, манекенки и инфлуенсърки да носят любимите си и удобни дамски спортни долнища Nike във фитнес залата. Ексцентрично е когато се появят така на официално събитие. Ето кои са селебритита от женски пол, които сгащихме именно в този вид:

  • Депика Падуконе е известна манекенка и актриса от индийски произход, която реши към своя анцуг да добави не какво да е, а аксесоар от висшата мода: класическа чанта на Луи Витон, за да се появи така на коктейл.
  • Риана е супер почитател на носенето на спортна дреха в комбинация с официална такава (вероятно защото не веднъж си е партнирала с Gucci). Последно я засякохме с анцуг и горещо бюстие, миксирано с обувки на висок тънък ток.
  • Сиара пък направи нещо, което двете дами горе направиха по отделно. Към нейния пълен комплект от спортни дрехи с марката Nike тя добави и обувки на висок ток в елегантен стил и чанта Луи Витон!

А вие какво мислите по повода? Допада ли ви начинът, по който се обличахме през 90-те, за да докажем солидно финансово положение, имайки на предвид, че можем да си позволим спортни маркови дрехи, или това трябва да остане зад гърба на родната модна сцена и да оставим чуждите звезди да се радват на подобен абсурд?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This