Вероятно и на вас ви се е случвало да попадните в тази ситуация. Имате желание да подарите наистина оригинален подарък на ваш близък или приятел, но просто не ви идва нищо подходящо на ум. Притеснявате се, че ако му подарите поредния сервиз, бутилка вино или друг изтъркан подарък, той ще реши, че не го уважавате достатъчно.

Все пак подаръците са израз на нашето отношение към близките, приятелите и познатите ни. По тях околните могат да си създадат впечатление за отношението ни към тях.

По-долу ще откриете няколко интересни идеи от екипа на Kreativen.com.

Купете нещо наистина щуро!

Ако поводът го позволява, помислете как ще се възприеме нещо наистина смахнато. Понякога добра идея е да подарите сглобяем гущер – робот или ретро видео игра. Богат избор от подобни интересни подаръци има в сайта Shturo.com.

Жените обичат романтиката

Ако търсите оригинален подарък за жена, заложете на романтиката. Този принцип винаги работи. И не е нужно подаръкът да е прекалено скъп. Дори разделител за книга под формата на сърце би могъл да бъде много приятна изненада.

Ако искате да направите мил и романтичен жест на своята половинка, можете също да й подарите дървен пъзел с послание, който не може да бъде сглобен без последното парченце, вградено в кутията му. Изработен от дърво във формата на сърце, скритото послание на пъзела е „Ти ме допълваш перфектно“.

Заложете на нещо ретро

В някои случаи една добра идея е да купите джобна електронна игра, наподобяваща видео игрите от осемдесетте години. На нея могат да се играят над сто различни заглавия и освен това притежава малък цветен LCD дисплей и вградени колонки. Тя е под ходяща за използване навсякъде и е идеална джаджа за запълване на време.

Изберете технологичен подарък

Водоустойчива чанта със защита от кражби може да е перфектният подарък за близък мъж, когото искате да зарадвате. Тя е подходяща за градски условия, тъй като разполага със специален anti-theft дизайн със скрит цип за дискретно отваряне, вграден USB порт, както и водоустойчива лицева част.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This