kid-g

Всяко дете обича снега, снежните забавления и приключения, от направата на снежен човек до игра със замеряне на снежни топки. Още при настъпване на първия сняг се пораждат вълнения и радост за активни игри в снега. Детското забавление и щастие за най-важни в израстването на малчуганите и нашата мисия като родители е да им ги осигурим.

Именно с мисъл за детската игра, креативните идеи създават изумителни творения за деца. Детската шейна е страхотен начин за пързаляне в снега. Има богато разнообразие от видове за новородени, за деца от 3 до 9 годишна възраст, а също и двойни зимни шейни. А цветовете са пъстри, шарени и забавни за много запомнящи се моменти на усмивки и добро настроение сред снежната покривка. Креативните идеи за снежни преживявания и приключения създадоха един вълшебен свят, в който децата да бъдат активни и щастливи през зимните месеци.

При покупка на шейна за вашето дете трябва да вземете предвид няколко неща: задължителни заоблени ръбове, материалът да бъде от дърво, пластмаса, метал или  комбинирани материали. Стабилността на шейната също е важна и затова изберете по-ниски с раздалечени плазове. Те са надеждни и доставят пълно удоволствие за каране и пързаляне. Друго важно нещо, на което да обърнете внимание, е размерът и теглото, което може да издържи шейната. При избор на шейна вземете предвид физиката на вашето дете, защото от това зависи и безопасността при пързаляне. Не бива да бъде прекалено малка или прекалено голяма.

За деца до 3 годишна възраст са т.нар. бебешки шейни. Направени са да бъдат дърпани или тикани от родителя. За тях е изключително важна подходящата височина. Не трябва да бъде прекалено висока или съвсем ниска до снега. Седалката трябва да дава много добра опора за гърба и задължително трябва да има колани, за да се гарантира безопасността при возене.

Във възрастовата група от 3 до 9 годишни деца има основни вида шейни – класически, пластмасови, шейни с кормило и слайдери. Всеки един модел допълнително има различни екстри и функционалности.

Можете да изберете от моделите шейни на сайта KikiRiki.bg. Ще намерите широка гама от детски шейни с кормило и спирачки, за бебета и двойни зимни шейни. Всички те са изработени от висококачествени материали и преминали през необходимите тестове за стандарт, качество и безопасност. Създадени са от утвърдени производители на продукти като шейни, столчета за кола, детски колички, принадлежности, аксесоари и всичко, което ще бъде необходимо на вашето мъниче. Иновативните модели са напълно безопасни за детската игра навън в снега, за приключения и снежни преживявания.

Сайтът е онлайн магазин с полезна информация на модели и размери за детски и бебешки продукти със широка гама от пособия и аксесоари. Направени от висококачествени материали с внимание и любов към всяко дете, притежават сертификат за качество по европейски стандарти, гарантиращи качество и безопасност. Компанията предлага модерни, елегантни, качествени и безопасни детски продукти, отличаващи се с уникален дизайн.  Ако имате затруднения можете да се обърнете към квалифициран консултант, за да ви помогне да вземете най-доброто решение. Можете да направите лесна поръчка на достъпни цени, а доставката достига до вас възможно най-бързо, защото разбираме нетърпението и спешността на вашите нужди. Продуктите на бранда са доказали се на пазара сред детските стоки и са предпочитани от хиляди родители за тяхното дете във всяка възраст. Бързо и коректно ще доставим избрания от вас продукт, както и ще получите полезна консултация по отношение на монтажа, сроковете за доставка и характеристиките на продукта, начина му на правилно ползване и гаранционния период.

Когато зимата настъпи подарете на вашето дете емоции, радост и незабравими моменти, една вълнуваща снежна игра и пързаляне с най-добрата и красива шейна, избрана от него и от вас. Доверете се на креативните идеи за снежни преживявания и приключения, за да бъде вашето дете щастливо.