OnePlus-5T-Star-Wars-Limited-Edition

С наближаване на световната премиера на поредния епизод от сагата „Star Wars”, маркетинговата машина набира скорост и като доказателство за това в Мумбай, Индия ще бъде представена лимитирана версия на най-новия модел смартфон на OnePlus – 5T.

Дебютът на устройството, върху чийто заден панел грее логото на Star Wars, е насрочен за 14 този месец, или само два дни преди по кината да се появи „The Last Jedi” – последната част от все по-голямата сага. Страничния му бутон за превключване на профилите е червен, а на разположение на потребителите има и специални тапети и скрийнсейвъри, в контекста на филма.

Докато Индия и Китай трябваше да почакат малко по-дълго от останалата част на света, за оригиналния модел OnePlus 5T, сега Индия ще има предимство, тъй като компанията я компенсира и с още един вариант на смартфона – Lava Red 5T.

Все още няма информация за характеристиките на устройството, но не можем да очакваме кой знае какви промени, в сравнение със стандартната конфигурация. Билетите за премиерата на OnePlus 5T Star Wars, която ще се проведе на 14 декември в Mumbai Carnival Cinemax Wadala вече се продават на цена от 31 долара, а заедно с тях посетителите ще получат и официална тениска на филма, чанти за лаптопи, както и пуканки и безалкохолни напитки.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This