Що се отнася до това кое именно считаме за хубаво и качествено, често мнението ни се влияе от вкуса и предпочитанията на онези, на които се възхищаваме.

Извесните личности често споделят с широката аудитория своите вкусове и всичко онова, което те намират за струващо си. Не е по-различна и темата с парфюмите и любимите аромати на звездите. Дали в интервю или под формата на викторина в някое предаване, звездите обичат да говорят за любимите си аромати. Прави впечатление едно – твърде често се появява името на един конкретен моден бранд, който сякаш засенчва всички останали с блясъка си и обещанието си за класа и върхово качество. Става дума, разбира се, за „Версаче“.

„Версаче“ е италианска модна къща, която, съвсем успешно, успя да се настани из редиците на обичаните парфюмеристи. Лансирайки няколко ключови аромата на пазара, от модния бранд сякаш затвърдиха своето място сред най-изтънчените имена в световната парфюмерия. Продуктите им са еталон за качество и трайност; ароматите им са запомнящи се и оразличаващи се от всички останали парфюми, предлагащи се за широката аудитория. А това, в крайна сметка, е формула за гарантиран успех – когато името ти е предостатъчен фактор, за да послужи като гаранция за качество, то тогава неминуемо знаеш, че си на прав път в това, което правиш.

Парфюмите на „Версаче“ намират подслон в сърцата на редица известни личности. Джони Деп изтъква именно тях в избора си за любим аромат. За актьора финесът на ароматите в шишенцето и усещанията, които оставя върху кожата, са истински неустоими.

Друга звезда от световна величина, а именно Гуинет Полтроу, също е споделяла, че изключително много предпочита ароматите на италианската модна къща. Изтънчената актриса гордо заявява пристрастията си към парфюмите на „Версаче“ и споделя, че не оставя колекцията си от парфюмни есенции без поне един представител на италианците.

Актрисата от украински произход Мила Кунис също подрежда парфюмите на „Версаче“ сред най-предпочитаните модни и козметични аксесоари от нея. Страстта, благоуханието и чувствеността на ароматите са нещата, които трайно са й направили впечатление. Брад Пит също проявява подчертан интерес към тези парфюми – мъжките аромати на „Версаче“ перфектно подчертават вродената му харизма и пригласят на извънредно мъжкото му излъчване.

Независимо дали ще се доверите на вкусовете на звездите, или ще заложите на собствените си такива, едно е сигурно – едва ли ще се намери някого сред вас, който да не оцени достойнствата на парфюмите, предлагани от модния бранд. Не случайно години наред „Версаче“ е символ на непреходния стил и вечната класа.

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This