Покупката на матрак е рядко явление, затова нейният избор трябва да е направен обмислено, залагайки на високо качество, удобни и издръжливи материали и без допълнително заплащане или надценки.

Къде да купите матраци изгодно?

Традиционно се смяташе, че покупка на матрак от производителя може да стане само директно във фабриката. Това обаче е заблуда!

Производителите на матраци отдавна оценяват ползите от сътрудничеството с дилърите.

Почти всички производители на матраци насочват главно усилия и материални разходи за развитието на производството в отношенията с доставчиците, обогатяване на продуктовата гама и подобряване качеството на продуктите.

Всичко това, предлага на купувача богата избор сред голямо търсене и комбинира качество, комфорт и достъпност. Поради това популяризирането на продукти от завода производител често се поставя като задача на професионални търговци на дребно или дилъри, с които те договарят всички условия за сътрудничество.

Практиката на продажбите на дилъри е от полза за производителя, продавача и купувача. Така фабриката производител установява цените на дребно за матраци, одобрява съвместните действия, отстъпки и продажби. Всички промени в диапазона са възможни само с участието на производителя. Ето защо във всеки магазин онлайн можете да купите от един и същ производител същите модели матраци на едни и същи цени. Могат да се купуват и всякакви аксесоари за тях – подматрачни рамки, топер, възглавници, протектор, шалтета, спални комплекти. Те могат да са на една марка с тази на матрака или на две различни.

И дори ако фабриката има своя собствена мрежа на дребно или официален онлайн магазин, ценовата политика обикновено е еднаква за всички точки на продажба, както собствени, така и дилърски.

Обобщено всичко това може да звучи така: производителя предлага максимално печеливши без допълнителни такси, продукти на същата цена, както в корпоративния магазин или на официалния сайт на завода, така и в дилърски партньорски онлайн магазин.

Матраци от производителя и от официалния дилър – винаги е печеливш ход!

Дилърският онлайн магазин по правило представлява няколко фабрики. По този начин, в онлайн магазина оторизиран дилър се предоставят широка гама двулицеви матраци, еднолицеви матраци и възможност за сравняване на цени на различни производители. Предоставя се възможност на всеки клиент да изберете най-добрият модел или най-ниските цени за сходни групи матраци.

В онлайн магазина на официален дилър на производителя с матраци можете да купите всичко необходимо на едно място: легло, матрак, подложка за матрак, подматрачна рамка, както и аксесоари за спане – възглавници, спални комплекти, топер, калъфки и пр. Може също така да допълвате матрака, който харесвате, с липсващите аксесоари от друг производител.

Защо да купите матраци и аксесоари за легла онлайн?

В интернет ще откриете най-широк асортимент от стоки на водещи производители и достъпни цени;

Само най-качествени продукти от реномирани производители и марка и да сравните цени и материали.

Поръчвайки онлайн вие получавате не само качествени матраци и аксесоари, но и вежливо обслужване;

Най-кратки срокове за доставки;

Отлични условия и продажби;

Понякога дори допълнителни отстъпки и карта за отстъпки за последващи покупки на стоки.

Искате да купите ортопедични матраци, еднолицеви матраци, двулицеви матраци, посетете онлайн магазина!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This