jelly

Търсите малък телефон, който предлага впечатляваща функционалност? – Това предложение идва с 2.45 инчов екран и Android Nougat. 

Въпреки всеобщата тенденция за увеличаване размера на смартфоните, все още можете да намерите на пазара модели с по-малък екран, като Jelly например, който предлага най-актуалната версия на операцонната система на Google и 4G LTE в миниатюрна опаковка.

Независимо от малките си размери, Jelly предлага пълна версия на Nougat и инсталиран Google Play магазин, от който да изтеглите любимите си приложения. Телефончето се бори да събере нужните средства в Kickstarter и вече има в сметката си 54 876 долара, което е почти двойно на търсените 30 000.

Останалите технически характеристики на този дребосък са 1.1 GHz процесор с до 2 GB оперативна памет и 16 GB за съхранение, въпреки че базовата версия разполага с половината от това – 1 GB RAM и 8 GB вградена памет. Можете да добавите още пространство, с помощта на microSD карта до 32 GB, за да снимате на воля с 8 мегапикселовата задна, или 2 мегапикселовата предна камера за селфи.

Батерията на Jelly е 950 mAh и ще издържи до три дни нормална употреба, а най-хубавото е цената му от 59 долара за базовия и 75 долара за Pro модела по време на кампанията, което го прави един от най-евтините начини да получите най-новата версия на операционната система. След като излезе на пазара, цените ще бъдат съответно 109 и 125 долара, така че можете да побързате с поръчката, която е възможна на страницата му в Kickstarter.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This