protectoriТелефоните на Samsung, особено от серията Galaxy S8 и нагоре, предлагат на клиентите си красиви и големи дисплеи. Предпазването на точно тези заоблени дисплеи изобщо не е лесна задача. На всичкото отгоре, ако не сте сигурни кое е най-добре за Вас, изборът на протектори за телефон може да се окаже леко стресиращо и отегчително. Е, не бива да се притеснявате, защото ние открихме три от най-добрите калъфи и протектори за телефон в онлайн магазина на Ree.bg.

Ако нямате особени премеждия със своя телефон и той не подлежи на чести удари, калъфът за телефон срещу падане с червени ръбове е подходящ за подсигуряване в случаи на небрежни удари по невнимание. Въпреки, че не е нищо впечатляващо, този тип протектор за телефон е семпъл и ефективен. Освен това, той със сигурност ще предаде допълнителна окраска на Вашия Samsung.

За тези, които не са сигурни в себе си или работата им налага честото използване на мобилно устройство при всякакви условия, може би е добра идея да си изберат матов мек кейс. Той обхваща целия корпус на телефона и въпреки, че е от пластмаса, предоставя необходимата защита срещу износване на обектива на камерата. Освен това, слоят от закалено стъкло допълнително усилва 360-градусовата защита. Това е един от многото протектори за телефон от закалено стъкло, които се предлагат в магазина на Ree.bg.

Тежката артилерия в лицето на закаленото стъкло определено не е за подценяване. Samsung протекторът „All-inclusive” е специално създаден да предпазва от удари. Нещо повече, с този кейс, Вашият телефон ще бъде предпазен от всякакъв вид замърсяване, драскотини и пръстови отпечатъци. Той прилепва плътно към корпуса, а прозрачния дизайн придава усещане за минимализъм. Все пак, нека не забравяме за основното му предназначение. В този ред на мисли, този протектор е едновременно и с издръжлив дизайн, но и модерен и стилен в същото време.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This