Изборът на кухни по поръчка е изключително добро решение, ако тепърва ви предстои обзавеждане на жилището. Защо това е добра идея, обясняваме веднага – получавате персонализирано кухненско обзавеждане, проектирано изцяло по ваш вкус, вие избирате материалите, цветовете и дизайна и се доверявате на експертните помощ и оценка на професионален интериорен дизайнер, който ще бъде неотлъчно до вас по време на целия процес.

Ако ви е омръзнало да се сблъсквате постоянно с едни и същи модели, предлагани в мебелните магазини, то изборът на кухни по поръчка е най-адекватен за вашия случай. Така бързо и без никакви усилия от ваша страна ще се сдобиете с кухнята, за която винаги сте мечтали. Проектът се изгражда във ваше присъствие и именно вие сте хората, които заявяват предпочитанията и изискванията си.

Категорично едно от най-важните неща при изграждането на поръчкова кухня е правилният избор на материалите, от които да се изградят корпусите. Това е от съществено значение, тъй като именно благодарение на високото качество на плоскостите ще си осигурите дълго и безпроблемно ползване на бъдещата си мебел.

За по-финансово олекотени варианти на кухни по поръчка заложете на ПДЧ и МДФ плоскости

Вероятно много пъти досега сте чували за ПДЧ и МДФ плоскости. Представляват компресирани плоскости с дървесни частици и се характеризират със завидна устойчивост и здравина.

Разбира се, по-евтини са от масива, но спокойно биха могли да се кокнкурират по стабилност. Безспорен плюс при избора на този тип материали за изработката на кухни по поръчка е лесната им податливост на промяна – относително проста задача е да промените цвета и финиша им. Това е плюс за онези домакини, които са се насочили към по-нестандартно кухненско обзавеждане и биха искали при всички случаи домът им да се отличава с ексклузивност и индивидуалност.

За кухни по поръчка от най-високо качество и ниво заложете на естествения дървен материал

Мнозина ще се съгласят, че естествената дървесина е незаменима при производството на мебели. Определено се съгласяваме, че дървото внася характерна автентичност в помещението, дарявайки го с уют, топлина и красота. Важно е, обаче, да се отбележи, че поръчковите кухни от дървен материал имат нужда от честа поддръжка – нанасят се специални полиращи и импрегниращи материали, които ще запазят здравината и красивия вид на плоскостите.

Със сигурност всеки вид кухня се характеризира със свои плюсове и минуси – ето защо е важно да разполагате с всички факти и опции, за да съумеете да вземете максимално информирано решение. Не се страхувайте да експериментирате и да се допитате до своя интериорен дизайнер – професионалистите определено ще имат най-добрите съвети и насоки.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This