Drug-Test

Съвременните технологии се основават на постиженията на научно-техническия прогрес и са насочени към производството на продукт, който да бъде добър помощник в изследването и установяването на даден проблем. Новите технологични разработки целят да направят живота ни по-интелигентен и по-устойчив. Иновациите целят също така да подобрят отношенията между хората в личен и професионален план във всяка една сфера.

На тази основа е създадена специална нова технология с лесна употреба  – тест за наркотици от Alcotester.bg. Разчитайки на опита на екип от професионалисти, изготвеният продукт предоставя всичко необходимо за лесни, бързи и професионални резултати.

Наркотиците са вещества, които оказват въздействие върху централната нервна система и следователно се намесват в естествените физически процеси. По този начин те могат да повлияят върху възприятието на сетива, чувства и настроения. Потребителят на наркотици има невярна представа за реалността и това често води до опасно надценяване. Много инциденти се случват поради употребата на наркотици. Съществува и опасност от физическо и психическо пристрастяване. Наркотиците са масово употребявани от правоспособни водачи, особено от възрастовата група под 35 години и главното им притеснение е да не бъдат заловени, а не че могат да убият някой на пътя. Това е следствие от недостатъчната информираност относно ефектите от употреба на наркотици върху способността за адекватно поведение на пътя.

Във всички държави от ЕС има ясно отчетена статистиката в посока на увеличена честота на шофиране след употреба на дрога. Положението в България не се различава съществено, разликата спрямо държавите от Западна Европа може да се наблюдава единствено по видовете дрога, които се употребяват масово у нас, очевидно поради покупателната способност.

Тестовете за наркотици определят количеството на наркотични и опиатни субстанции и отчитат положителен резултат при употреба на: хероин, морфин, кодеин, маково семе, амфетамини, метадон, кокаин, екстази и други. Основните приложения на тестовете за наркотици включват откриване на наличие на повишаване на производителността стероиди в спорта, работодатели и условно освобождаване, изпитателен срок, полицейски скрининг за наркотици, забранени по закон (като канабис, кокаин, метамфетамин и хероин) и полицаи за тестване за наличие и концентрация на алкохол (етанол) в кръвта, обикновено наричана BAC (съдържание на алкохол в кръвта).  

Според начина на тестване, тестовете за наркотични вещества биват: слюнчени тестове – използват се за проверка на шофьори и контрол на служители. Вземането на проба отнема 2 секунди, не навлизат в личното пространство на тестваните хора и са максимално хигиенични и сигурни; универсални – подходящи са за тестване от слюнка, пот, от следи оставени по предмети, например волан, дръжка на чанта, телефон, инструмент или невидими следи от субстанцията, останали в тайници и други; тестове за вид субстанция; тестове за следи; уринни тестове – подходящи са за родителски контрол при домашно използване, за медицински заведения, затвори и други, където може да се контролира даването на проба. Прозорецът на детекция е около една седмица; за коса – имат най-дълъг прозорец на детекция – обикновено до няколко месеца.

Alcotester.bg има богат опит с използването на наркотестери и са подбрали типове, които са надеждни и няма да “изкривят” резултатите. Работят с множество корпоративни и индивидуални клиенти, които им имат доверие и знаят, че продуктите няма да ги подведат.

От Alcotester.bg може да закупите както единични бройки, така и на едро, по-големи количества на супер изгодни цени. Предлагаме още и разнообразни модели дрегер за алкохол от реномирани марки в тази област с гаранция за качество, прецизно калибриране и осигурен сервиз. Фирмата предлага разнообразни решения и продукти за детекция на алкохол, наркотици и опасни газове. Лесни за употреба и с достъпна функционалност за всеки един потребител.

Напредналата технология и висококвалифицираните специалисти, които са на разположение, ще осигурят най-добрите продукти, от които имате нужда. За лесни, бързи и професионални резултати с тестове за наркотици и дрегер за алкохол, се доверете на Alcotester.bg.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This