Пролетта вече чука на прага ни и по-голяма част от нас знаят, че това е прекрасен момент както да започнем с пролетното почистване, така и да се запасим с нови джаджи. Новите принадлежности за кухнята също са добро допълнение, без значение дали вие сами ще реновирате кухнята или ще търсите кухни по поръчка. Днес сме тук да ви дадем няколко идеи за полезни джаджи за кухнята ви.

1. Умен хладилник

Вече има хладилници, които могат не просто да пазят храната ви от разваляне, но и един куп други неща. Един умен хладилник ще следи срока на годност на храната ви, ще планира ястия според продуктите, намиращи се вътре, а и ще може да виждате какво точно е останало дори и да не сте си вкъщи. Ще можете да споделяте снимки и синхронизирани календари, както и да управлявате интелигентни домашни устройства като осветлението, термостата и звънеца на входната врата, както и да пускате музика, всичко това чрез гласови команди.

2. Умен блендер

Умен блендер, с прилежащо към него приложение ще ви помогне да водите по-здравословен живот, като следи хранителната информация на продуктите и създава персонализирани списъци с хранителни стоки, с които да се запасите.

3. Опция за бавно готвене

Какво е това ли? Новата умна опция, която вече може да се намери при някои тенджери. С нея ще може да се нагласи времето за готвене, както и температурата и ще може да преминава към топъл режим, както и да изключва от режим на готвене чрез прикрепено приложение.

4. Грил термометър

Вече има разработени термометри, които да следят температурата на месото. Устройството работи с Wi-Fi, като в близко разстояние изпраща уведомление, че месото за грила ви е достигнало до оптимална температура за приготвяне. Използва се при размразяване и ще ви помага да приготвяте с лекота любимите си ястия.

Бихте ли използвали такива джаджи?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This