Louis-Vuitton-Tambour-Horizon-Connected-Watch

Безспорно едно от най-хубавите неща в екосистемата на Android е богатия избор, що се отнася до смартфони, табети и носими устройства. В гамата смарт часовници, работещи с Android Wear има такива, които можете да закупите дори за под 200 долара, но и такива, чиято цена ще ви накара да се изпотите. До сега първенството държаха часовниците на TAG Heuer, но сега имаме нов претендент за титлата „най-скъп смарт часовник“ и това е Tambour Horizon на Louis Vuitton.

Устройството идва с 1.2 инчов AMOLED дисплей с разделителна способност 390 х 390, процесор Snapdragon Wear 2100, 512 MB оперативна и 4 GB вградена памет и 300 mAh батерия в корпус с диаметър 42 мм и дебелина едва 12.5 мм. Той работи с Android Wear 2.0 и предлага няколко предварително заредени лица на Louis Vuitton. Всъщност това е и един от най-адаптивните часовници с Android Wear на пазара, който предлага и две изключителни приложения – MyFlight, което има за цел да ви помогне да се придвижвате лесно до летищата и City Guide, което ще ви предложи страхотни места за посещение в града, в който отивате.

Tambour Horizon се предлага в три цвята – графит, кафяво и черно и има общо 60 различни каишки, сред които можете да избирате – 30 мъжки и 30 дамски. За съжаление цената му е между 2450 и 2900 долара и това разбира се го поставя на челното място в категорията „най-скъп смарт часовник“.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This