New-Samsung-Galaxy-Note-9-pictures-reveal-the-secrets-of-the-new-S-Pen

Нови снимки разкриха тайните на S-Pen, дни преди премиерата на новия Galaxy Note 9. Всъщност фаблетът ще дебютира утре, но това изтичане в последните минути разбулва много от мистериите около следващото „голямо нещо“ на Samsung, тъй като фокусът несъмнено ще е върху стилуса.

На първо място на тях се вижда, че S-Pen ще работи с Bluetooth и ще има специални функции, позволяващи управлението на фаблета. С натискането на бутона на новия стилус ще можете да направите снимка, да контролирате презентация, или приложения, както и да го персонализирате по свой вкус.

Изображенията показват още, че S-Pen има по-фин връх и поддържа 4096 нива на натиск за много прецизен контрол върху рисунките или ръчно написаните съобщения. На тях можем да видим и подробности за камерата, наречена „Intelligent Camera”, която автоматично ще разпознава сцени и ще балансира бялото и цветовете, за да постигне най-добър ефект, като ще може да открива намигване и внезапна поява.

Накрая става ясно, че Note 9 наистина ще поддържа новото решение с кабел DeX, така че няма да има нужда от специален док за свързване с по-голям монитор, а дали остана нещо неразкрито, ще разберем утре, когато е премиерата на фаблета.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This