Zornica_Giyrova_thetahealing_teta_lechenie_teta

Знаете ли, че ако искате да промените нещо не винаги са нужни много усилия, а упоритост и постоянство, правилни насоки от правилните хора, ясен поглед  и стремеж към поставената цел. В дъното на всичко стоите вие и това докъде искате да стигнете. Като начало можете да започнете от вътрешния си свят, от изчистването на проблемите си и намирането на решения за тях. След това променете външния чрез своите действия и предаване на добри и работещи методи и практики на други хора. Всеки, освободил се от собствените си блокажи, може да поеме към един по-различен път на себеразвитие, да открие нови неща в живота, да провокира значимост и креативност у себе си и в околните за създаването на един по-добър свят. Намирането на смисъл, поддържането на идеята, устременост и сериозното отношение са важни компоненти в целия процес от началото до края.

А този път може да започне чрез техниката Тета Хийлинг или тета лечение. Въпреки, че не е новост, е непознато за много хора. Това е нещо, което работи подсъзнателно, а именно когато откриете подсъзнателните си блокажи, които ви пречат, можете да постигнете неща, за които само сте мечтали. ТетаХийлинг помага при редица проблеми като тревожност, безсъние, страхове, фобии, зависимости, физическа и емоционална болка, влошени взаимоотношения със семейството, партньора, приятелския кръг и други. Подходящо е за хора, които искат промяна, искат ново начало за себе си и искат да се измъкнат от омагьосания кръг, в който ги е завъртял живота. Това е нещо, което си струва човек да опита, да види как то работи и какви са резултатите. А страхотни резултати можете да постигнете със съдействие от ваша страна, с вашата упоритост и сериозност към ангажимента. Можете да опитате Theta healing със Зорница Гюрова. С нейна помощ и с нейните методи ще достигнете до отстраняване на много от проблемите си и ще имате ясен поглед върху всяка ситуация преди и след започването на терапията.

Зорница Гюрова ще откриете на сайта thetabg.com. Тя е специалист – преподавател с дългогодишен опит по тетахийлинг и метафизична анатомия. В своята практика използва най-новите тенденции в методите за подсъзнателна трансформация чрез индивидуални програми, сертифицирани обучения, работилници, медитации.  Чрез работещ алгоритъм успешно постига трайни резултати за своите клиенти като здраве, удовлетворение, увереност, осъзнатост,  кураж, развитие и постижения в личен и професионален план, здрави взаимоотношения и други. Програмата на Тета специалиста е изградена в следването на малки стъпки, с фокус за промяна, за да можете да се освободите от страховете си, да бъдете спокойни и балансирани, енергични и фокусирани към поставените цели и постигане на желаните успехи.

Ако сте от хората, които търсят промяната вътре и извън себе си, ако искате да подобрите всеки аспект от своя живот, можете да го направите със съдействието на Зорница Гюрова, чрез контактната форма на сайта thetabg.com. Направете първата стъпка към едно ново начало.

Другото предложение, от което можете да се възползвате са новостите Тета Хийлинг програми и обучения със Зорница Гюрова. Можете и вие да овладеете техниката, да станете сертифициран тета хийлинг практик или да повишите своята квалификация в метода чрез курсовете, които се предлагат.