Schneider Electric Easy UPS 3-Phase Modular_vision

Модулен дизайн с Live Swap функция за малки и средни центрове за данни и критично важни за бизнеса приложения.

Schneider Electric, световният лидер в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията, представя Easy UPS 3-Phase Modular. Това стабилно непрекъсваемо захранване (UPS) е проектирано да защитава критично важни натоварвания, като същевременно предлага проверена от трета страна функция Live Swap. Easy UPS 3-Phase Modular се предлага с капацитет от 50 – 250 kW с N+1 мащабируема конфигурация и поддържа архитектурата EcoStruxure, която предлага услуги за дистанционно наблюдение.

С възможността за мащабиране Easy UPS 3-Phase Modular позволява на клиента да го изплаща, докато в същото време бизнесът му расте, а това позволява оптимизирането на капиталовите инвестиции. Непрекъсваемото захранване е част от гамата Green Premium на Schneider Electric, продуктите от която гарантират енергийна ефективност, издръжливост, рециклируемост и прозрачност с цел намаляване на екологичния отпечатък. Освен това захранването се отличава с внедрени модерни технологии като високоефективен дизайн, интелигентно управление на батерията, мониторинг в реално време и възможности за контрол, което го превръща в едно от най-рентабилните и енергийно ефективни UPS решения на пазара.

„Радваме се да представим Easy UPS 3-Phase Modular на пазара“, посочва Мустафа Демиркол, глобален вицепрезидент на Schneider Electric, който отговаря за оферирането и маркетинга на трифазни UPS устройства. „Този продукт предоставя на клиентите сертифициран от трета страна Live Swap, модулен дизайн и безапелационна надеждност в оптимизиран инвестиционен пакет. Неговата свързаност осигурява спокойствие, което го прави особено подходящ избор за центрове за данни и за приложение в търговията и промишлеността.“

Улеснява непрекъснатостта на бизнес операциите

Easy UPS 3-Phase Modular позволява на клиентите да намалят капиталовите си разходи чрез оптимизиран модел за управлението им. В допълнение планираният престой е намален значително чрез самодиагностициране на сертифицирани от трета страна захранващи модули Live Swapable и статичен превключвател, като по този начин се увеличава надеждността и наличността в компактен отпечатък. Easy UPS 3-Phase Modular е лесен за подбор, конфигурирация, инсталация и поддръжка, което прави процеса на внедряване безпроблемен. Easy UPS 3-Phase Modular е част от продуктовата гама Easy UPS 3-Phase на Schneider Electric, която се фокусира върху основните функции, за да отговори на нуждите на клиентите при оптимална за тях цена.